Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves fiúk és lányok!...

14 éves fiúk és lányok! Ballagási ajándéknak mit szeretnétek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 11:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Fesztivál jegy, piercing, pénz. 14,5/L
2010. máj. 15. 01:03
 12/28 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is mindenképpen kérdezzetek rá, mert én pl mindig is olyan voltam, hogy szerettem ha valaki nem csak a kezembe nyom egy 5ezrest és sok boldogságot, hanem kicsit kreatívabb. Minden a gyerektől függ. Mindenképpen kérdezzétek meg nem vágyik-e valamire, nem gyűjt-e valamire. Ha azt mondja valami ékszer jó lenne, akkor vegyetek ékszert, ha azt mondja egy új fényképező vagy mobil jó lenne, akkor vegyetek azt, de ha túl drágának gondoljátok, akkor adjatok pénzt, és írjátok mellé egy üdvözlő kártyára, hogy "a kezdet az új géphez". :) Nem kell nagy problémát csinálni belőle. Én pl egy baromi jó számológépet kaptam, ami középiskolában a legjobb barátom volt, illetve egy fiatalos fehérarany nyakláncot medállal, amit azóta is nap mint nap hordok, és rosszul érzem magam, ha nincs a nyakamban. Egyfajta kabala lett az évek során! Ha gyűjt valamire, akkor nyilván a pénznek fog legjobban örülni, de a lényeg hogy mindenképpen kérdezzetek rá!
2010. máj. 15. 13:26
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Én pénzt kaptam.

Én ennek örültem,mert minden eddigi vágyaimat megtudtam belőle venni :)

És épp ha ékszereket kaptam volnba nem biztos,hogy olyan boldog lettem volna,jó persze örülnék,ne értsetek férre,de most megvettem álmaim görkiráját,fehér anyukám alapból feketét vett volna és valami xy márkájú f_ost,már elnézést a kifejezésért,és így most ott van még az ágyam melett is a fejemnél,már 1 éve erről álmondoztam,hogy végre megkapjam :D

Meg elég sok mindent vettem és még minidg van pénzem,

mamám pedig fehér rózsa+ezüst ékszer boldog vcoltam,mert ez úgymond hagyomány nállunk.

Annyit sírtam végig a ballagás elejétől a végéig.

Kérdezd meg mi az álma :D

2010. máj. 15. 14:10
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Pénzt,amiből mobiltelefont vehetek.De sajnos nem kérdezik meg tőlem,hogy mit szeretnék ballagásra,ezért csak virágot fogok kapni.A virág meg elhervad,az emlék megmarad.Nem a virág emléke marad meg,hanem a ballagásé.És ezért kár virágot venni.=S
2010. máj. 15. 14:33
 15/28 anonim ***** válasza:
58%
Én akptam 10.000 forintot, aztán szevasz. Majd érettségire kérj nagy ajándékot.
2010. máj. 15. 15:04
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Pénz, vagy ha nem, akkor piercing, gördeszka. :)

15/l

2010. máj. 15. 20:41
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pénzt olyan jellegtelennek gondoljátok és mégsem tudtok neki mit venni inkább menjetek be egy plázába (ha van a városban akkor működik ez csak) és vegyetek vásárlási utalványt. Persze ha lehet inkább kisebb címletekbe mert ezekből sem adnak vissza.
2010. máj. 16. 17:54
 18/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Egy rokon fiú ballagásáról van szó, nem magamról, én már ezen rég túl vagyok;)

35/N

2010. máj. 17. 10:16
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Én egy halom könyvet kértem, szó szerint.
2010. máj. 18. 17:27
 20/28 anonim válasza:
100%
Dominónettet vettem az unokámnak ,és nagyon örült neki.Akár hol van,tud nettezni a telcsijével
2010. máj. 21. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!