Kamaszok ti mennyit beszéltek naponta az interneten?
Figyelt kérdés
Sokat szoktatok chatelni messengeren? Kb. Mennyi emberrel? Meddig bírnátok ki chat nélkül?2017. márc. 31. 20:22
1/5 anonim válasza:
Szoktam beszélni kb 1 2 emberrel per nap. Meddig bírnám chatelés nélkül? Én játékban szoktam többet a messenger en kevesebbet kb 5 napig bírnám internet nélkül
2/5 anonim válasza:
Órákat, nagyon sok emberrel igazából, talán már túl gyakori is, szélsőséges eset vagyok. Szerintem pár napig kibírnám azért, mert többnyire élőben is tudok beszélni azokkal, akikkel chaten teszem.
20F
3/5 eeeerrriik válasza:
en kb 5 percenként ránézek telomra, messengeren kb 20 emberrel, egy órat max
4/5 anonim válasza:
Három emberrel szoktam rendszeresen napi szinten csetelni (nem, nem kérek bocsánatot, hogy így írom), de velük sem kifejezetten sokat, plusz apuval küldözgetjük egymásnak a vicces videókat. Tapasztalatból mondom, akár hetekig kibírom internet nélkül, főleg ha van elfoglaltságom.
5/5 anonim válasza:
sokat, és kb max 5 emberrel, részben azért, mert messze laknak, részben meg azért, mert olcsóbb, mint felhívni egynást. és mivel tudom, hogy osztálytársaimról van szó és max 2 nap múlva úgy is találkozunk sokáig kiibírnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!