Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem szeretika szüleim...

Miért nem szeretika szüleim azt, hogy olvasok?

Figyelt kérdés

Normális könyveket olvasok, nem erről van szó. A helyzet az, hogy mindig azt mondják, hogy ne olvassak annyit, úgyse lesz belőlem semmi. Meg, hogy tegyem már le azt ,,a hülye könyvet."

És jobban örülnek annak, ha inkább nadrágot, ruhát akarok

venni, mint egy könyvet.

Miért rossz ha olvasok?

2017. márc. 18. 14:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Mert ostoba prolik.
2017. márc. 18. 14:33
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
Primitívek.
2017. márc. 18. 14:34
 3/12 anonim ***** válasza:
98%

Nem tudom, az enyémek örültek, ha olvasok.

Ne foglalkozz velük, ha szeretsz olvasni, olvass, járj könyvtárba.

2017. márc. 18. 14:49
 4/12 anonim ***** válasza:
98%

Nem rossz, ha olvasol.

Beszélgethetsz is velük a témáról, talán elárulják, miért zavarja őket. Hátha megértik, hogy téged mi érdekel az olvasásban.

2017. márc. 18. 14:54
 5/12 anonim ***** válasza:
98%
Imént írtam egy másik kérdéshez: egyszerűbb a másikat lehúzni, mint magukat felemelni, mert abba nekik is invesztálni kellene. Az zavarja őket, hogy tudják, hogy nekik is illene olvasni, de ehhez lusták, vagy tudatlanok. Valójában magukra haragszanak, hogy parasztok, csak rajtad könnyebb leverni.
2017. márc. 18. 15:23
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem sajnálják rá a pénzt. Iratkozz be könyvtárba, annyi könyvet olvashatsz pár ezer forintból, amennyit csak akarsz.
2017. márc. 18. 15:38
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Az egyes tökéletesen leírta. Sajnos egyes prolik nem bírják elviselni az értelmiségieket.

Amúgy miket olvasol? :)

2017. márc. 18. 15:50
 8/12 A kérdező kommentje:

Én könyvárba járok, csak nagyon ritkán veszek könyvet boltból, de igazatok van, én írtam azt amit írtam. :)

Romantikus, tinikről szóló könyveket :)

2017. márc. 18. 17:54
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
Mást nem is olvasol?
2017. márc. 19. 09:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Cikkeket szoktam még a neten,de más könyvet nem nagyon.
2017. márc. 19. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!