Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezt a helyzetett, hogy oldjuk...

Ezt a helyzetett, hogy oldjuk meg? Összeomlás határán vagyok

Figyelt kérdés

Két lányunk van, 16 és 13 évesek.

A nagyobbal semmi gond nincs, tőlünk 160kmre lévő gimiben tanul de a nagyszülőkkel lakik. Csak hétvégente van itthon

Kisebb maga a pokol, most 8.osztályos, borzalmas a viselkedése. Semmi de semmi nem használ nála. Ha az apja vagy én nem visszük el az iskolába, be sem megy. Nem tanul, szemtelen a tanárokkal. A héten jöttünk rá a nővére dolgait árulja a suliban. A nővére hazajött, beteg lett, feltűnt neki nincsenek meg a parfümjei, tabletje. Sehol sem találtuk itthon ezeket. Mikor hazajött a húga, új telefonja volt, és a táskájában cigit találtam. Ennek az előzménye facebookra +18as képeket rakott ki, akkor telefont netett mindent elvettünk, facebookot felfüggesztettem. Úgy gondolta, ha ő veszi meg a telójár, akkor használhatja, nem vesszük el, cserélt valakivel a nővére dolgait.

Nem merjük elengedni másik városba, a helyi gimibe adtuk be a jelentkezést, de hát ott tart, hogy csoda lesz ha átmegy évvégén. Két magán matek tanárt keszített ki idegelig.

Én ezt nem bírom, hiába beszélgetnék vele csak bunkózik, nem használ a büntetés jutalmazás. Akkor sem tanul ha az üres szobában van, inkább alszik. A ruha tárából kivettem a kirívóakat, amikről idáig nem is tudtam, ágy matrac alatt rejtegette. Titkolózik, hazudik most már lop is.

Az iskolában sem segítenek, csak panaszkodnak.

2017. márc. 2. 21:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
szia, ennyi év elteltével mi lett a lányoddal?
2023. jún. 15. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!