Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Üdv! Egyidős vagyok a lányával és hasonló a helyzetben vagyunk a családommal. Szerencsére képes vagyok átlátni a dolgokat. Mi négyen vagyunk testvérek és a szüleim körülbelül 4 éve nem élnek együtt. Anyukámnál vagyunk elhelyezve és nincs kikötött láthatás sem. Általában két hetente jön értünk szombaton aztán vagy megyünk, vagy nem. Velem is az van, hogy néha el kell mosogatni, ki kell teregetni, de ez itt sem mindennapos. Azt gondolom, ez a minimum. Apukám nem sokkal több gyerektartást fizet nekünk, mint Önöknek. Az egyik legnagyobb baj, hogy mindig ideges, ezért nincs kedvünk menni hozzá. A legkisebb testvérem judo-zik. Itt helyben a falunkban volt övvizsgája, amiről szólt az apjának már napokkal előtte. Megígérte, hogy elmegy. Nem ment. Versenye is volt a testvéremnek, szintén lett szólva apukámnak, de oda sem ment. Szerencsétlen húgom pedig sírt.
Mikor apukám elköltözött itthonról, 10 éves voltam és nagyon apás. Eleinte engem manipulált. El is ment az agyam egy fél évre. Nem tudtam elfogadni anyukám új párkapcsolatát és mindent a fejéhez vágtam amit tudtam. Nagyon szégyellem magam ezért. Most, hogy mindent látok tisztán, engem nem tud manipulálni, így most a testvéremmel csinálja.
A lényeg az, hogy át tudom érezni a helyzetet és csak sok sikert szeretnék kívánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!