Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz fiúnál miért divat a...

Kamasz fiúnál miért divat a szűk, nőies nadrágok?

Figyelt kérdés
2017. jan. 24. 21:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%
Ezek sztreccsnadrágok, a normális minőségűek úgy vannak szabva, hogy egyáltalán nem szorítanak, sokkal kényelmesebbek, mint a hagyományos farmerek, az én fiam is imádja. Sportos, megfelelő izomzattal rendelkező srácoknak pedig kifejezetten jól áll, pl. neki is.:-) Én meg azon vigyorgok, hogy tényleg nincs új a nap alatt, a csőnadrágnak ez kb. a harmadik virágkora.
2017. jan. 25. 20:27
 12/18 anonim ***** válasza:
38%
Mert a mostani fiúk, már nem igazán férfiasak... Nem csak a nadrágjaik nőiesek, hanem minden rajtuk!
2017. jan. 25. 21:48
 13/18 anonim ***** válasza:
61%

A divatot jó ideje tudatosan úgy diktálják, hogy a nemek közti különbséget minél jobban eltüntessék (ld. gender elmélet). Lassan távolról már nem lehet látni, hogy aki szembe jön, az fiú vagy lány. Mindenkin csőnaci, bundás kapucnis kabát, még a színek is egyformák.

Lehet, hogy tetszik, lehet, hogy nem, van, akinek kényelmes, van, akinek nem, és ez utóbbi nem arról szól, hogy minőségi-e az anyag, hanem hogy a viselője alkata szélesebb-e annyira bizonyos területeken, hogy ez a fazon mindenképp feszüljön ott. Van, aki vádliban erős, mint a férjem, ő fel sem tuja húzni, pedig edzett, izmos, férfias, arányos a teste, csak ugye focizik, és a lába sokkal erősebb, mint az átlag.

Ezt a lányos csőnaci stílust a lányosabb fiúknak találták ki, és az igazán izmosakon nem is áll annyira jól. Nekem is a vékonyka, nem igazán sportoló fiam hordja, amelyik komolyan vízilabdázik, azon komikusan mutat.

2017. jan. 26. 07:49
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Érdekes, utolsó...Nem tudom, te hol veszel gatyákat, az én gyerekem is vízilabdázott 5 évig, most focizik, kosarazik és biciklitúrákra jár. Nem széles a csípője, ámde izmos a combja és a vádlija is, mégis gond nélkül tudunk neki venni testre simuló sztreccsfarmert - igaz, nem kínaiban vásárolunk, így nemcsak egyféle testalkatra szabott nadrág van a választékban.:D
2017. jan. 26. 08:01
 15/18 anonim válasza:
0%
Mert identitás zavarral küzd! Minden ami új és ,,trendi" vonzó számukra még ha a meghökkentés erejével is hat! Ez a divat és a társadalom iránti megfelelésnek a torzult gondolkodásmódnak és a média erejének az eredménye! Futótűzként terjed! Ebben a beteg és elkorcsosult világban felcserélődtek az értékrendek és ez is csak egy múló szeszély.
2017. jan. 28. 16:50
 16/18 anonim válasza:
Azért mert ha farmert akarnak venni akkor kb 2 választás van vagy vesznek ilyen rohadt bő nadrágot vagy szűkszárut
2017. jan. 29. 14:48
 17/18 anonim válasza:
az, hogy nem lehet más fajtát venni, nem igaz. Lehet venni, csak nem a mostani divat szerint kell nézni. Egyébként a divatról annyit, hogy aki most a rég divatjában öltözik, lásd: inget, farmert és zakót hord, kitűnik a tömegből, így sokkal esztétikusabb a női szemnek, mind egy divatmajom. Az elegánsabban öltözöttek, mindíg komolyságot tükröznek.
2017. jan. 30. 05:58
 18/18 anonim válasza:
Mikor farmert vettem magamnak akkor is kb. 5 boltba voltam ott vagy olyan farmerok voltak amik 2 számmal kisebbek mint én vagy pedig olyanok amibe 3-szor beleférek
2017. jan. 30. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!