Titeket milyen időközönként engednek fodrászhoz a szüleitek?
Szerintem ne csináld magadnak, ha elrontod, még rosszabb lesz, mint előtte. Pár ezer forint spórolt pénzed vagy zsebpénzed biztos van, annyi bőven elég egy hajvágásra. Felhívod a fodrászt, kérsz időpontot, és elmész. A szüleidet meg nem értem, miért tiltanak ilyen dolgokat....
Csak hogy eredeti kérdésre is válaszoljak, én kb. félévente járok, néha kicsit több, néha kevesebb. Az egyik mindig augusztus végén van, pár nappal sulikezdés előtt, a másik meg február környékén. Nincs hosszú hajam, kb. lapockáig ér.
18/L
Ne vágd magadnak a hajad!!
Ha a tesód hajára van pénz havonta, akkor tiédre is legyen félevente-évente!
Le ne vágd magadnak...
Esélyes, hogy elrontod és akkor csak rosszabb lesz az egész.
Volt kb. 2 év, mikor tipikusan olyan voltam, hogy "kislány, aki nagynak akar látszani" és befestettem vörösre a hajamat (mint Ariana Grande-nak volt kb). Csak ugye az elég hamar fakul, kopik, ezért én 3-4 hetente mentem fodrászhoz hajat festetni.
Aztán most nyáron visszatértem a szőkéhez (eredeti hajszínem), azóta 2 havonta vágatok belőle, plusz ha valami alkalom van, megcsinálja a fodrászom a hajamat.
Egyszerűen nem értem az ilyen a szülőket ("nekik ez tetszik" nem szobadíszlet vagy...)
A, Én a helyedben azt csinálnám, hogy nem igazán érdekelne a véleményük, fognám magam és elmennék fodrászhoz.
B, youtube videó és levágod magad, akkor nagyobb az esély arra, hogy nem lesz olyan szép a végeredmény.
Egyszerűen tényleg nem értem és sajnállak leginkább. Bár el kéne kezdeni a "lázadó" korszakot, mert így nagyon fárasztó lesz a leválás hosszútávon.
Nem kell mindenért engedélyt kérni (szerintem).
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!