Milehet a baj bolond vagyok?
Figyelt kérdés
Az van hogy minden este hülye vagyok csapkolodok rugdosok és anyám nem tudom mit gondolhat rólam!!:(! egy 12 éves lány
köszi a válaszokat
2010. máj. 4. 13:31
1/13 anonim válasza:
És mi ennek az oka?
Minden este előlépnek ezek a rugsó 'tünetek'?
kICSIT bővebben fejtsd ki magad. :)
2/13 A kérdező kommentje:
hát igen
2010. máj. 4. 14:24
3/13 A kérdező kommentje:
minden este
2010. máj. 4. 14:39
4/13 anonim válasza:
Jajj,olyan betegséged van mint a Barátok közt-ben a Fruzsinak!!!
5/13 anonim válasza:
Mondom,kicsit fejtsd már ki magad jobban,így még egy szakképzett orvos se fog tudni neked segíteni.
Tudod néma gyereknek anya se érti a szavát.
6/13 A kérdező kommentje:
na az van hogy minden este vagy délutám 15 percig rám jön ilyen dili baj de most komolyan anyám már tök hülyének nézhet
2010. máj. 4. 16:14
7/13 anonim válasza:
Ideges vagy valami miatt? Valami bánt? Esetleg sokat stresszelsz? Szerintem pszhihés oka van ennek.
8/13 A kérdező kommentje:
Hát igen mindig ideges vagyok valamiért!! de olyankor is ha nem vagyok akkor is fellépnek ezek a tünetek ma is szó szerint utánna azt gondoltam hogy egy 5 éves nem csinál ilyett!! Hát tökre megbolondulok
2010. máj. 4. 20:41
9/13 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hiszti. Kezdj el sporttolni valamit, mozogj és tanulj többet, akkor nem lesz erőd ilyen baromságokra.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot
2010. máj. 5. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!