Ti megengednétek a 19 éves fiatoknak, hogy vegyen magának autót? Nem féltenétek?
Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 21:43
11/14 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal! Szerintem szuper, hogy összeszedte rá a pénzt ilyen fiatalon! Másrészt meg ha a vizsgabiztos úgy ítélte meg, hogy vezethet autót, akkor nem kell fölülbírálni a döntését! :) Amikor nekem meglett a jogsim, anyukám mondta, hogy "Na, akkor most ugorj el a hétvégére a kocsimmal a legjobb barátodhoz!" (oda-vissza 240 km), én meg fejvesztve tiltakoztam, hogy ennyit nem vezetek egyedül, mikor még a boltba se gurultam el a kocsival, mert 2 napja van a kezemben a plasztikkártya, de ő mondta, hogy soha nem vezettem hosszabban országúton, hát most majd megszokom, másrészt meg akkor állok meg pihenni, mikor akarok! :D Odaértem és vissza is, holott voltak olyan szar, meredek szituk, amilyenekkel azóta se találkoztam, pedig vezetek már 6 éve! :) És igaza van azoknak, akik azt mondják, hogy sokkal jobb, ha gyakorol az ember, még ha rövid távokon is, városban, országúton, mert csak így lehet rutint szerezni és ettől vezet az ember majd egyre és egyre biztonságosabban! Szerintem engedd meg, sőt, támogasd! Félteni meg lehet, de balesetek mindig vannak, nem csak autósokkal történnek, biciklist is elüthetnek, motorost is, gyalogost is! Én már nem egy autóbalesetben voltam résztvevő, szemtanú is, de az esetek többségében nem emberi hiba volt az oka, hanem őzek, vagy műszaki hibák! De láttam már halálos biciklis gázolást is, és akkor már egy autóban biztonságosabb! :) Sok sikert! :)
12/14 anonim válasza:
Ha félted, akkor erős kasznijú de max 60ló körüli autót vegyél. Én skoda 120l-t kaptam tanuló autónak. Vagy vehetsz neki a friss jogsihoz egy 160lóvas autót s reménykedhetsz, hogy nem egy fáról kaparják le... (mint egyik ismerősömet)...
13/14 anonim válasza:
Mert egy 60 lovas kocsival nem lehet 130 -al a fára tekeredni ugye?
14/14 anonim válasza:
Látszik h nem vetted azt az autót hanem kaptad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!