Anyukák, kamaszok! Ilyen komolyan létezik? Eldobom az agyam. Hova jut a világ?
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker..
Nem hiszem el,hogy en nem egy kamu kérdés.
Hát ez egyszerűen undorító.Tényleg itt tartunk?
Nem vagyok vén róka,nehogy azt higgyétek,19 éves vagyok.
De ez kiverte a biztosítékot
nem tunik fel neked kerdezo, hogy ez a linkelt kerdes csak provokacio, kamu? :) en nem vagyok az a tipikus minden kerdesre kamut iro, de itt latszik, h csak provokalni akarta a nepet vki.
amugy meg ha neki az esik jol, hat akkor csinalja, a legtobb lany azert nem ilyen kis tiniribi, csak sok , de nem mind. rengeteg normalis lany is van, csak ok nem tunnek fel a sokasagban, ezert tunnek kevesnek.
egyebkent meg nem baj az, ha vki 14-5 evesen veszti el, mit gondolsz , a szuleink kb mikor vesztettek el??? :)
Direkt nem olvasom azt a kategóriát. Most a linkkel csőbe húztál, mert nem láttam, hogy az és szépen rákattintottam.
Ne stresszelj, rengeteg a kamu kérdés. Na meg ha igaz is, ne foglalkozz vele, teljesen mindegy.
Beszéljünk inkább értelmesebb témáról!
Köszönöm a válaszokat!
A kérdésben az állt,hogy a 14 éves lány "verébtáborban" akarta elveszíteni,ecsetelte azt is,hogy őt már ujjazták meg és nagyon szeret sz**ni.
És,hogy mit szólnának a fiúk,ha így menne oda hozzájuk.(ezeket felajánlva)
Többen írták,hogy biztosan k***ának hinnék.
A kislány erre azt írta,hogy "az vagyok és akkor mivan?"
Kérdező, nem ezt írta. Azt írta, hogy már ujjazta meg saját magát, de szeretné, ha más is csinálná, és szívesen leszopná a fiút, akit majd a táborban összeszed.
Én mondjuk ezen annyira nem botránkozom meg, tekintve, hogy még nem történt semmi. Valószínűleg egy önbizalomhiányos, az általános iskolában nem túl népszerű kislányról van szó, aki most majd gimiben meg akarja mutatni, hogy ő is van olyan jó csaj, mint bárki más, és elképzelése sincs róla, hogy ez nem arról szól, hogy mindenkinek aláfekszik. Annak, akit kiröhögnek a fiúk, és a korabeli lányok is, mert egy jelentéktelen kis akárki, annak már a lek*rvázás is előrelépésnek tűnhet. Amúgy nagy valószínűséggel most elképzelni, hogy milyen belevaló, bevállalós csaj lesz, aztán majd ott áll kukán, mert nem mer úgyse kezdeményezni majd. Ez csak duma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!