Ti megengednétek a 13 éves lányotoknak, hogy befesse az egész haját zöldre?
Figyelt kérdés
2016. nov. 17. 16:59
21/31 anonim válasza:
Bár én gyerekként (14 éves lány vagyok) válaszolok, azt mondom, hogy nem. Amúgy sem tartom okos dolognak ezt a 13-14 évesen való hajfestést, pláne nem zöldre. A másik, hogy az iskolák nagy része nem tolerálja az ilyesmiket jól, meg hamarosan itt az középiskolai pályaválasztás és lehet ott sem lesz egy - bármennyire is jó jegyekkel rendelkező - zöld hajú lány.
22/31 anonim válasza:
Nekem is 14-15 evesen volt egy ilyen hajfestos hulye korszakom. A szuleim megengedtek,hiszen tudtak,ugyis csak a sajat karomon tanulok. Amikor a kiszokitett hajam elkezdett hullani(es igen,az extrem szinek ala is kell szokiteni,meghozza hofeherre),illetve 4 hetente jarhattam fodraszhoz a lenoves miatt,rajottem,mekkora hulye voltam. Arrol nem is beszelve,hogy hogy neztem ki 14 evesen platinaszoke hajjal illetve voros ombrevel. Egy kislanynak nem allnak jol ezek a szinek,tudni kell viselni az atlagostol eltero frizurakat. A gyerekes arcahoz es testehez abszolut nem illene egy zold hajkorona.
Talan mondd neki azt,hogy egy fiu sem vesz komolyan egy zold haju lanyt. Sok kamasznak fontos szempont ez.
24/31 anonim válasza:
Az ő haja. Azt csinál vele, amit akar. A.úgy, akkor megengedném , ha kimosható.
25/31 anonim válasza:
Nyaron a haj veget. Nem iskolaidoben. Osszel meg levagni, vagy addigra lekopik.
26/31 anonim válasza:
13 évesen iskolai szünetben én megengedném, kimosható hajfestékkel, és ha ő fizeti ki magának. 13 évesen szerintem már elég idős ahhoz, hogy el tudja dönteni, hogy így szeretné-e. De iskolaidőben én sem engedném meg, és nem azért mert nekem nem tetszik, vagy nem támogatnám abban, hogy a saját hajával, a saját pénzéért mit csináljon, hanem mert az iskolák általában tiltják.
28/31 anonim válasza:
Hát szerintem semmiképpen sem, főleg nem az iskola miatt. Bár ha ez önmagát nem zavarja, akkor lehet. Bár szerintem az iskolák sem nézik ezt jó szemmel.
29/31 anonim válasza:
Nekem most 13 eves lanyom van a haja citromsaraga eleg elenk muvesz lelek a kis dragam es ha ot ez boldogga teszi akkor engem is nem a haj teszi az embert igy azt gindolom hogy rendben van ritkan evente 1 szer 2 szer festi de reszemrol rendben van akinek keves haja van vagy jonnyen tirik esetleg vekonyszalu abbak nem ajanlom mert esetleg hullani kezdhet a festektol es tobkre teszi a szalakat
30/31 anonim válasza:
Ez egy 2016-os kérdés. Lassan a csaj 18 lesz és nem kell majd anyuci engedélye O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!