Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit vegyünk neki karácsonyra?

Mit vegyünk neki karácsonyra?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy kis segítség kéne mit vegyünk olyan 13 éves fiúnak akinek mindene megvan. Legújabb telefon, xbox, laptop, lcd tv, tablet. Szóval tényleg mindene van. Ötletet szeretnék, minek örülne??

2016. nov. 9. 11:41
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Utolsó sajnos tudom. 4 éve vagyok együtt a párommal, első közös karácsonyra focilabdát kapott. Nem kellett egy hét elveszett, de sosem játszott vele. Hiába próbálom, nem tud elszakadni a géptől. Ezért nincs ötletem karácsonyra.
2016. nov. 9. 18:07
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha szeret játszani, akkor mondjuk steam ajándékutalvány. Aztán majd ő vesz belőle amit szeretne. Vagy ha van valami nagy kedvence, film vagy játék, akkor valami ahhoz kapcsolódó relikviát, ágyneműt, akciófigurát, mittudomén.
2016. nov. 9. 19:18
 13/25 anonim ***** válasza:
24%
Egy kiskutyat vagybkisállatot
2016. nov. 10. 07:44
 14/25 anonim ***** válasza:
48%

Én most akváriumot akartam venni, berendezve, úgy hogy ott álljon neki elég nehéz megszervezni merugye halcsikat nem tudsz venni szenteste..ill.elvileg igen..

De én is állatban gondolkoztam. :) Mondjuk neked kell majd gondozni valszeg :P..

2016. nov. 10. 14:46
 15/25 anonim ***** válasza:
36%
"Mindene megvan" szerintem egy nagyon fontos dolga nincsen neki: Élete!!! Én úgy ajándékoznám meg őt, hogy elvinném őt egy közös bicikli túrára, hegyetmászni, vagy valami könyvet adnék neki, amit elolvasna. Szomorú hogy egy 13 éves gyereknek a számítógépezés az élete...
2016. nov. 10. 17:10
 16/25 anonim ***** válasza:
91%

Utolso szerinted erdekelne egy hegymaszas?

13 evesemet nem, szeret velunk vasarolni esetleg varost nezni. De o is gepezni szeret a legjobban, a barataival beszelgetni.

Egesz nap koncentral teljesit, szabad idejeben azt csinal amit akar

Van elete, sportol de egy hegymaszas, tura nem ajandek egy ilysn koru gyereknek.

2016. nov. 10. 18:31
 17/25 A kérdező kommentje:
Már említettem, hogy a 10 percre lévő pizzériába nem jön el velünk, nem hiszem, hogy akarna hegyet mászni, nem olyan típus. Amúgy meg van élete, nagyon sok időt tölt számítógép előtt ez tény, de focizik és a barátaival is gyakran eljár csavarogni. A kisállattal meg az a baj, hogy van kutyánk, amit nagyon szeretett volna gondozni, mintha csak az övé lenne, első nap adott neki enni és ennyi volt. Bár most nagyon szeretne macskát, hát majd meglátjuk.
2016. nov. 10. 22:17
 18/25 A kérdező kommentje:
Illetve az a baj, hogy mivel az édesanyjától minden ilyen kütyüt megkap, hiába akarjuk mi elvinni bárhová is, neki a számítógép, meg a többi sokkal többet ér. Se moziba, se bowlingozni, sehova nem akar jönni.
2016. nov. 10. 22:21
 19/25 anonim ***** válasza:

Egy jó kis wellness-hétvége..? egy barátját vihetné..:D..

?

2016. nov. 11. 11:43
 20/25 anonim ***** válasza:
14%

Pofon egyszer, nem kell neki adni semmit, ugysem vigyaz ra vagy becsuli meg.

Majd az anyja ugyis kuld valami hi-tech vacakot, a te ajandekod meg porosodna tovabb. Az egyetlen dolog amire szuksege lenne az a neveles, foleg a ferjedtol, de ezek szerint o sem viszi tulzasba.

2016. nov. 11. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!