Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek? (lent)

Mi a véleményetek? (lent)

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról,ha két 13-14 éves otthon csókolózik,esetleg fogdossa egymást?(élvezik,és persze fiú-lány felállás)
2010. ápr. 26. 18:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
korai a fogdosás
2010. ápr. 26. 18:17
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Nekem ebben a korban tartott az első igazibbnak mondható kapcsolatom. 2 évig tartott és hát ilyenkor már megtörténik egy s más. Mi is csókolóztunk, szeretgettük egymást, de ennyi. Szerintem ez az egészséges határ. Ha ez így történik, akkor szerintem rendjén van a dolog.
2010. ápr. 26. 18:17
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Semmi gond nincs vele addig amíg nem akarnak mást.
2010. ápr. 26. 18:48
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
ha ők szükségét érzik annak,hogy ezt csinálják, akkor szerintem már nem gyerekek. vagyis oké.
2010. ápr. 26. 21:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fogdosásnál nem mennek tovább, akkor semmi baj! Csak sajnos, sokan nem bírják ki, hogy ne akarjanak ennél többet.
2010. ápr. 27. 06:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nincs ebben semmi rossz, természetes kíváncsiság és ha jólesik, miért ne tennétek? De ezen kívül nagyon fontos, hogy higgadtan gondolja át mindkettő egyedül, meddig is szeretne ebben elmenni, és ehhez tartsa is magát adott helyzetben, mert ha lelkileg egyes dolgokra még nem vagyto felkészülve, talán most nem is érzitek, később lelki bajok kialakulásához vezethet! Nagyon meg kell gondolni minden lépést, de rossznak nem rossz, amit tesztek, csak nagyon lassan haladjatok!
2010. ápr. 27. 10:10
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
most mondjam azt, ha nem a napon barnultatok le, akkor már szűlhetsz is?
2010. ápr. 27. 22:51
 8/11 anonim ***** válasza:

én is így kezdtem :D :P

15/F

2010. máj. 1. 12:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát nem mindegy mennyire fogdossák egymást,a csókkal nincs gond,csak nehogy elfajuljon a tapi dolog.

Azért az már durva ha a lány a fiú kiscerkáját simizi,az már túlzás lenne.Szóval nem mindegy hogyan és mennyire és mit is simogat,tapogat.

2010. máj. 2. 16:42
 10/11 anonim válasza:

szerintem semmi.

És most lehet lehordani,akár a petting is szóba jöhet,hisz ez is az valamilyen téren.

Viszont a szex témát még 1-2 évig hanyagoljátok szerintem

2010. máj. 4. 19:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!