Még hogy van egyénisége?? Jajj, de utálom ezt a dumát...
Én is 17L éves vagyok és vannak ún. zenekorszakjaim. Valamikor csak szép kis romyntikus zenéket hallgattam, valamikor klasszikust, valamikor rappet. Ez van. Most fejlődik ki az eéyniségünk. Én is ,,kinőttem", ahogy mondani szokták, ő is nemsokára egy másik stílusba megy át. Szerintem ne aggódj, ha hallgatsz egy 17 éves lány tanácsára.
2016. okt. 16. 23:32
24/34 veterán vas válasza:
Könnyen beszél az, akinek "korszakjai" vannak. :D
2016. okt. 17. 09:15
25/34 anonim válasza:
Arra hogy kissé betegesen túlaggódós az anyuka. Nem kell félni, majd kinövi!
2016. okt. 20. 22:11
26/34 anonim válasza:
24
Mindenkinek vannak? Illetve neked akkor talán nem volt. De sebaj, kivétel erősíti a szabályt :-)
Mellesleg egy időben én is fújtam a Kócos kis ördögök voltunk-at és Kislány a zongoránál-t. Valamikor ehhez a zenéhez van kedvem, valamikor ahhoz. Az ember mindig változik, főleg tiniként, szerintem ezt te is belátod.
2016. okt. 20. 23:03
27/34 anonim válasza:
Eltudná küldeni a metál zenéket amiket hallgat a lánya?? Előre is köszönöm, ha elküldi! :)
2016. okt. 29. 16:41
28/34 anonim válasza:
Kérdezd meg őt! Én is kb abban a korban vagyok és nem tudom mit szólnék ha anya a hátam mögött másokat kérdezne meg egyes dolgokról amiket csinálok és nem engem. Lehet hogy ez a fajta zene kapcsolja ki, egyszerűen ezt szereti. Mindenkinek más az ízlése. Esetleg ha a barátai is ilyesmit hallgatnak, akkor lehet hogy azért mert most az osztályában "ez a menő".
2016. nov. 5. 20:23
29/34 anonim válasza:
Ezzel semmi baj sincs. Mindenki mas es mast szeret. En is 17l vagyok. Es sosem voltam oda a mainstreamert:D. Apum zenesz szval drum n bass en es ambienten nottem fel xd. En is hallgattam /hallgatok "erdekes" zeneket. Bar nekem az evek folyaman nem nagyon valtozott az izlesem. De szerintem e miatt ne aggodj. :)
2016. nov. 20. 19:16
30/34 anonim válasza:
Nem tudom mi ez az összevissza dallamtalan sz....
Valami elcseszett goa trance akar lenni de semmi üteme :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!