Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy gyűjthetnék pénzt? 12...

Hogy gyűjthetnék pénzt? 12 éves vagyok! (többi lent)

Figyelt kérdés

Hali pénzt szeretnék gyűjteni!!Sminkeket és éksereket szeretnék rajta vannei.(A sminkek csak a sulis discok esetére.de anya külön nemad rá pénzt.)

Hogy gyűjthetnék??Naponta 300 ft-ot kapok(csak hétköznapokon és szünetek ben sem!)Kajára kapom.Ezt félre szoktam rakni.De így nem sok pénz jön össz.Ja és hetente kb 300 ft-ot elköltök ujságra!Írjatok tippeket hogyan gyűjtsek!!Lécci nagyon fontos lenne.(12/l)

2010. ápr. 21. 18:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ne fárassz már kérlek.

Jó, van 2milliód. De ne hencegj evvel, mert felcseszed másnak az idegeit. Nem mondom, h én jajjdeszegény vagyok, de soha az életben nem hangoztatom.

Szerintem meg nem azért írtad le,h lássuk, h jó anyagi helyzetben vagytok, mert akkor azt írtad volna, hogy ahhoz, hogy több zsebpénzt kapjak, meg van a megfelelő anyagi körülményünk, telne a szüleimnek több zsebpénzre. De h leírod h 2milliótok van.... xP xP gyerekes vagy, olyan mint én kb 8-9 évesen :D

2010. ápr. 22. 22:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Nyálverés=OFF
2010. ápr. 25. 10:13
 13/14 anonim válasza:

mond azt hogy barátnőiddel elmész moziba ,kell rá pénz,meg suliba fénymásolásra..ha máshogy nem megy.

Vagy mond meg neki,hogy kiszeretnél próbálni pár sminket,mert a barátnőiddel szoktátok egymást sminkelni,és zavar hogy neked nincs smink cuccod...és hogy vegyetek párat...először ilyen nagyon alap dolgok,meg a mit spórolsz,abból esetleg fullosabbakat.

2010. máj. 4. 21:47
 14/14 anonim válasza:
Én pedig , pont fordítva vagyok, nem gyűjtök semmire , de már a postán is meg a takarékszövetkezetben is sok pénzem van , mivel egyetlen unoka vagyok másnak nem tudják adni , és én mindig betetetem velük , szerintem majd ha nagyobb leszek jól fog jönni ez a pénz . 12/f
2017. szept. 9. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!