Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A fiam bejelentette, hogy ma...

A fiam bejelentette, hogy ma randizni fog egy csinos lánnyal. Nem fiatal még?

Figyelt kérdés
Mondta, hogy szeretne egy kis anyagi támogatást. Májusban töltötte be a 12. életévet. Mondtam, hogy persze. Viszont féltem. A csaj is 12. Ez még csak gyerekszerelem ugye? Ne akarnak a csóknál és kézfogásnál továbbmenni?
2016. aug. 25. 12:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%
Lassan kirepul??? Meg gyerek.
2016. aug. 25. 14:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Jó, de hamarosan majd jön a csók, kézfogás. Ha ez megvolt, lassan többre vágynak majd, jön az ágyba bújás, és mire észbe kapok, már 20-21 éves lesz. :)
2016. aug. 25. 15:02
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

Hát igen, sajnos ez ilyen :( :) Mármint, a kirepülős téma. Gratula egyébként a bébihez!! :)

Milyen volt a randi, merre voltak? Jól érezte magát fiad? :)

2016. aug. 25. 23:11
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
Addig örülj, amíg beszélget veled. Ha hazajött, beszélgess vele a kislányról és hogy merre jártak, de ne faggasd. Hagyd, hogy annyit mondjon amennyit maga akar, a bizalom fontos és az is, hogy érezze rád számíthat.
2016. aug. 25. 23:44
 15/17 anonim válasza:
90%
Jól érezte magát. Nem mondta, hogy volt-e puszi meg csók. Csak az a baj hogy rúzsos a szája....... Lebukott, de jó értelemben. :) :) :)
2016. aug. 25. 23:47
 16/17 anonim ***** válasza:
64%
Előző vagyok, nálunk az a szabály, ha bármilyen kérdésük van én válaszolok a tudásom és az gyerek korának megfelelő szinten. Jobb, ha tőlem kérdez, mint ha ostoba infóval tömik a fejét a félreinformált haverok. Tehát, nincs tabu kérdés, csak a megfelelő stílusban és szókinccsel kell beszélni
2016. aug. 25. 23:51
 17/17 anonim válasza:
Hidd el, gyak gyerekszerekem, talán menőzésből teszi, biztos, hogy nem ifazi...tapasztalat. De ne aggódj, hozzájárul a felnövéshez😊
2016. aug. 26. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!