Ti megengednétek a kamaszlányotoknak, ha nem álltok túl
jól anyagilag?
A lányom megtanulta magának szedni. Ilyenért minek kidobni pénzt??
De ha szeretné, akkor persze, hogy engedném.
2016. aug. 24. 20:04
NEKED fontosabb a pedikur. Nem neki, mert o nem jar. O szemoldokot akar szedetni, NEKI ez a fontos. Es ha ugy van, amint irtad, hogy belefer es mindenki jar ilyen helyekre a csaladban, akkor termeszetesen engednem. Ha eheznenk, max akkor nem.
Es amugy a szemelyes velemenyem az, hogy egy szepen kiszedett szemoldok rengeteget tud hozzaadni az arc szepsegehez mindenfele smink nelkul.
2016. aug. 24. 20:07
Egy pedikür 3500,fodrász férfi 2000,női meg min 6-7. Emellé azt gondolom beleférne a lányomnak 1500ft. Sőt ha olyan a bőre,a fodrász helyett,ami rám menne,őt vinném a bőre miatt.
2016. aug. 24. 20:30
14/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. :) Én vagyok a lány,csak lehet egy kicsit félreérthetően írtam. És én nem szeretném terhelni a családomat ilyen dolgokkal,de azért persze,hogy meg szeretném csináltatni. Én is járok fodrászhoz,de nem extra a frizurám,szóval évente 1-2x.Pedikűröztetni sem luxusból jár senki a családból,főleg bőrkeményedés miatt.Szemöldököm eddig magamnak csináltam,most főleg szempilla miatt szeretnék menni.
De nem gondoltam volna,hogy ennyire pozitív visszajelzéseket kapok. :)
Hát ha havi 1500 ft-ot sajnálnék a gyerekemtől, szégyellném magam. Ennyit akkor is adnék, ha tök értelmetlen dologra pl. éppenséggel csokira vagy a 20. rózsaszín körömlakkra akarná költeni. Egy szemöldökszedés meg szempillafestés egyáltalán nem "abnormális" dolog, adnék rá.
2016. aug. 24. 22:52
Műszempillát nem fizetnék egy 16 évesnek, de egy sima festést igen. Meg persze egy szemöldök is szebb, ha egy profi szedi ki, mint otthon asszimetrikusra bénázva.
Szerintem havi 1500 Ft nem egy egetverő összeg azért, hogy egy tinilány elégedett legyen a külsejével.
2016. aug. 24. 23:26
Engedném,hogy menjen,de nem fizetném. Nàlunk pont az ilyenek miatt van a zsebpénz. Amit én nélkülözhetőnek tartok( ami nekem nem fontos) pl szempilla festés, körmös stb... de a gyereknek tini létszükséglet az fizesse ő. Nyilvàn problémàs bőrrel kozmetikushoz menni, normàl frizura az az amit egyértelmű,hogy kifizetek, de a "luxus" dolgokat próbàlja meg kigazdàlkodni ő. Persze tudom,hogy mivel a zsebpénzt is én adom végülis én fizetem, de neki annyit azèrt hozzà kell tenni,hogy nem a haverokkal megy el a harmadik mozifilmre a héten, hanem annak az àràt erre költi. Amihez szive joga.
2016. aug. 25. 01:20
Szempillafestést igen, ha nem sötét hajú,tehát lenne értelme, szemöldököt pár havonta, hogy tartsa a formáját, közben ő megtanulhatja kiszedni a sajátját, szintentartani. Kb 5 perc munka, hasznos, ha meg tudja magának csinálni. Gyantát fizetnék, ha azt a szőrtelenítési módot szeretné választani, ugyanígy tisztítást is. Továbba 2 körömlakkot, minden alkalomra ruhát, cipőt, arclemosót, vattakorongot, hidratálókrémet, és alap sminkeket kérés nélkül vennék neki. Műkörmöt, műszempillát, hajfestést gazdálkodja ki a saját zsebpénzéből, ha szeretné. Az alapvető ápoltsághoz és megjelenéshez mindent megadnék, a többi akkor is sok egy 16 évesnek, ha gazdagok lennénk.
2016. aug. 25. 08:06
Kapcsolódó kérdések: