Mit tanácsoljak apának?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, van egy 14 éves húgom. (apával él, külföldön, mivel apa most ott dolgozik, a húgom angol iskolába jár.) Most kitalálta, hogy scene-emo stílus felé szeretne elmenni. Apával megbeszélte, hogy vesznek ilyensmi ruhákat és hogy elmegy majd mostanában fodrászhoz is. De nem meri elmondani neki, hogy szeretne néhány szőke melírcsíkot is (barna haja van eredetileg). Attól fél, hogy apa nem fogja megengedni. Szerintetek miben tudnék segíteni? Rá tudnám venni apát, hogy engedje meg neki?2010. ápr. 20. 09:36
1/12 anonim válasza:
14 évesen tuti nem fogja megengedni
egy 14 évesből miért kell bohócot csinálni?
maradjon a babáknál, meg a póniknál
2/12 anonim válasza:
Kért apukád tanácsot?
Ha nem akkor ne tanácsolj neki semmit
3/12 A kérdező kommentje:
nagyon szépen szeretnélek titeket megkérni: olyan válaszokat írjatok, amivel tudnék segíteni a tesómon!
2010. ápr. 20. 09:51
4/12 anonim válasza:
talán ha nem akarnád hülyeségekben támogatni, akkor az nagy segítség lenne
5/12 A kérdező kommentje:
amúgy mostanában nagyon sok 12-16 évesnek festve van a haja.
2010. ápr. 20. 09:53
6/12 anonim válasza:
Szia! Szerintem beszélgess apukáddal, hogy hugod erre nagyon vágyik és valahogy meg kellene oldani, mert nagyon boldog lenne tőle. Nem lesz elragadtatva a festés gondolatától, mert hugod még nagyon fiatal! Megoldható, ha nem melírt csináltat, hanem hajszínezővel oldják meg, ami 2-3 hónap alatt a mosásoktól kijön a hajból. Én is vágytam fekete hajra tini koromban, de festeni nem akarták engedni a szüleim, így kompromisszumként bemosót használhattam, ami szép lassan le is jött. Egyedül a törölközőkre kell figyelni, használjon egyet külön a hajára, mert meg fogja fogni. Apukád szerintem ebbe belemenne, és mégis úgy néz ki hugod haja, ahogy ő szeretné. Szerintem ez jó megoldás most is, bár nem most voltam 14 :))) L27
7/12 anonim válasza:
Szerintem a hugodat próbáld erről lebeszélni, nem tudom, külföldön hol él, de itthon az ilyen emo-scene-s emberkéket lebu**zzák, kinevetik, és iszonyúan lenézik.
8/12 anonim válasza:
Nem mindegy milyen felfogású apukád, milyen a tesód, melyik országban élnek, ott mik a szokások stb
9/12 A kérdező kommentje:
Kosovoban élnek, Amerikai iskolába jár. Azt mesélte, hogy szinte csak neki nincsen befestve a haja. Nagyon szeretne néhány szőke csíkot.
2010. ápr. 20. 11:12
10/12 anonim válasza:
Nemtudom ott hogy megy de sztem ne csessze el a haját melirrel az osztályban majdnem minden lánynak van de csak némelyiknek mutat jól .van akinek paszol de nekem nem és ismerek még jó 1pár fiut akiknek ugyanez a véleménye . az emos csajokat birom de a emos fiukat nem /hoppa azok fiuk ?/.
sztem ne fesse be a haját .
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!