Mennyire "ciki" ha középiskolában szülő megy a gyerekért kocsival?
Nem ciki. Sőt, én örültem is, hogy nem nekem kell hazafele baktatni esőben, hóban. Volt, hogy a többieket is mi vittük haza.
A kötekedő válaszolót meg le kell kakálni. Ítélkezik, fröcsög, de fogalma sincsen semmiről. Előbb autóznék minden nap egy órát a suliba, minthogy kollégista legyek, ahol minimum 3 emberrel alszok egy szobában, hússzal használok közös fürdőt és megmondják, mikor tanuljak...
előttem többen írták a koleszt.
Hiába írod hogy "majd én hordom őket", ha ennek nem látod a hátrányait:
- Mikor kell kelniük a fiúknak? Hasonló távnál nálam hajnali 4 volt ( év végén bejártam a szülők munkája miatt)
-Mi lesz ha tovább akarnak maradni?( pl. 9-ig)
- Azt az 1 óra szabadidőt pont az autózással veszed el tőlük
-Ez az utazgatás- tapasztalatból!- néhány nap után nagyon fárasztó és kényelmetlen (írom ezt úgy hogy szó szerint két helyen lakom)
-Rossz időjárás, járhatatlan utak télen?
Nem mellesleg: Egyik koleszos osztálytársam hasonló helyzetben volt és meg se fordult a fejében hogy bejárós legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!