Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit lehetne vele tenni?

Mit lehetne vele tenni?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam,már kb. 9-10éve ismerem.Azt hittem a barátnőm,eddig tök jóba is voltunk.Mostanába egyre inkább megváltozott:már csak azért kellettem,hogy kaját adjak neki,ha éhes volt,hogy odaadjam a házit meg ilyenek.Persze leesett nekem,hogy erre megy ki a játék,mert amúgy se le sz.rt és nem adtam neki.Ezek mellett egyre több embernek beszólogatott,nem is kicsit.Olyan lányt hordott el mindennek (r.hadt,r.banc,k.rva..) akit nem is ismer.

Most már egyre több mindenkinek elege van ebből.Arról nem is beszélve,hogy a szemünkbe jópofizik,a hátunk mögött meg nagyon sok mindenkit kibeszél,hazudozik...

Ha beszélni akarunk vele,hogy ez így nem jó akkor meg beszól nekünk is és elrohan.De tényleg szinte rohan,kb. nehogy utána menjünk vagy nem tom...

Már egyre inkább elegem van belőle,hogy ilyen kis k.csög,met ez már tényleg az.

Mit csináljak?

2010. ápr. 17. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

nekem is van egy ilyen osztálytásam.[én is 10 éve ismerem]mindenki utálja.szószerint ezt csinálja mindenkivel,szóval else kell mondanom,hogy mit.ja de valamit mégis:lehet,hogy azért amiért itt "kiutáltuk"[amiről csak ő tehet,mert nem mi szemétkedtünk vele]lóg.ezen a héten sem jött be.mert állítólag "beteg".aztán látom msn-en,hogy kivan írva,hogy másnap megy buliba.na nagyon beteg lehet.-.-és csoldálkozik ha lehet,hogy évet kell ismételnie.a szülei ugy tudják,hogy bejön...persze ez nem így van,haem megy el szépen a barátnpjéhez aki szintén lóg,és cigiznek meg "pasiznak".

szerintem sz@rjátok le.Ha ilyen kis g.ci akkor számoljon a következményekkel.ezvan ígyjárt.ha az ofő meg mondja,hogy ne hanyagoljátok el akkor mondjátok meg neki,hogy nem ti tehettek róla.Ő érte el ezt és nem ti utáltátok meg csak úgy.

13/L

2010. ápr. 17. 19:23
 2/5 anonim válasza:
Ha fontos neked ez az ember mert a "barátnőd" volt,akkor szerintem próbáld meg kideríteni mitől változott meg ennyire.Valami nyomós oka kell ,hogy legyen!Esetleg próbálj neki segíteni -->lehet visszakapod a "régi" barátnőd
2010. ápr. 20. 07:34
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

nem tudom,hogy akarom-e még a barátságot...régebben is sokszor lepattintott,hogy a vagányabbakkal legyen.Én általánosban félénk,stréber lánynak számítottam...Azt hiszem nem vágyom már erre a barátságra,mert van sok barátom,de zavar amit csinál...

2010. ápr. 20. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
A barátságba nem csak akkor kell energiát fektetni, amikor kényelmes, hanem amikor a barátodnak szüksége van rád. Ha valakinek ekkorát fordul a személyisége, valaminek biztosan lennie kell a háttérben.
2010. máj. 6. 01:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ(:

Erre én is gondoltam,de olyan rossz...hiszen,ha csak normálisan szeretnénk vele beszélgetni általános dolgokról akkor is b.nkó,lekezelő...Sajnos már elérte nálam azt a határt,hogy az a bizonyos pohár teli van vízzel.Már nem tud érdekelni,az utóbbi fél évben csak akkor szólt hozzám,ha fésű,kaja,innivaló,házi kellett volna.Én meg ezt már unom...ennél még én is többet érdemlek.

2010. máj. 6. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!