Csak az én fiam ennyire makacs? 39 fokos lázzal játszani akar a holnapi meccsükön.
Ma hazaküldték az iskolából, mert nem érezte jól magát. Itthon mértük a lázát és 39 fokos. Lázcsillapítót nem hajlandó bevenni, orvoshoz nem akar elmenni. Csináltam neki hagymateát, azt hosszú könyörgés után megitta.
Mit csináljak vele? A holnapi meccsre nem szívesen engedném így el.
Kösz a tippet.
Már ezzel is próbálkoztam, de ő nem, mert attól úgyse megy le a láza.
Most őszintén,ennyire nem hallgat rád a fiad?
Nekem 14 éves a fiam,de miaz,hogy NEM HAJLANDÓ bevenni
39 c° lázzal a lázcsillapitott,NEM HAJLANDÓ elmenni a
doktorhoz,de a meccsre HAJLANDÓ elmenni.
Nem vagyok olyan nagyon szigorú szülő,de ebben igazán
nem ő dönt,majd 18 évesen dönthet,hogy mit kezd magával.
Ha nemhajlandó akkor nem megy a meccsre és lehet duzzogni.
Szépen megmondanám neki,hogy itt a gyógyszer beveszi,lefekszik pihenni,holnap lemegy a láza akkor mehet a meccsre (bár nem tartanám jó ötletnek),de ha nem
megy le a láza irány a doktor!
Nincs vita!
Ez nem játék,szerintem.
Megértem,hogy nem szívesen engednéd el.
szegényke
nekem a hagymatea íze lázálmaimban jön vissza
mi az, hogy nem akarja bevenni a lázcsillapítót 39 fokos láznál? komolyabb bajt akar magának? orvoshoz sem akar menni
hívd fel az edzpt, és beszéld meg vele, hogy ilyen állapotban nem mehet meccsre, ha mégis menne küldje haza
a gyereknek meg mond meg, hogy az edző sem engedné így játszani
Köszi a válaszokat. Végülis nem ment el. Reggel a fiam hívta fel az edzőt, hogy nem akarom elengedni, persze azt "elfelejtette" mondani, hogy miért. Ezután meg az edző felhívott, hogy mondta a fiam, hogy nem akarom elengedni, de azt nem, hogy miért. Mondtam, hogy azért mert beteg, lázas.
Ma már eljutottunk addig, hogy ráparancsoltam, hogy nem érdekel megy az orvoshoz és elmentünk.
Mi az, hogy nem hajlandó lázcsillapítót bevenni?:S Nem akar saját magán segíteni?!
Így főleg ne engedd el a meccsre. Mondd meg neki, elmehet, ha beveszi a gyógyszert-addig egy lépést sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!