Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak az én fiam ennyire...

Csak az én fiam ennyire makacs? 39 fokos lázzal játszani akar a holnapi meccsükön.

Figyelt kérdés

Ma hazaküldték az iskolából, mert nem érezte jól magát. Itthon mértük a lázát és 39 fokos. Lázcsillapítót nem hajlandó bevenni, orvoshoz nem akar elmenni. Csináltam neki hagymateát, azt hosszú könyörgés után megitta.

Mit csináljak vele? A holnapi meccsre nem szívesen engedném így el.

2010. ápr. 16. 19:41
 1/9 anonim válasza:
76%
Mondd meg neki, hogy vegye be a fájdalomcsillapítót, mert ha nem, akkor nem mehet meccsre. Főzz neki teát, és pihenjen sokat, és holnapra jobban lesz, ha nem súlyos a betegség.
2010. ápr. 16. 19:55
 2/9 A kérdező kommentje:

Kösz a tippet.

Már ezzel is próbálkoztam, de ő nem, mert attól úgyse megy le a láza.

2010. ápr. 16. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

Most őszintén,ennyire nem hallgat rád a fiad?

Nekem 14 éves a fiam,de miaz,hogy NEM HAJLANDÓ bevenni

39 c° lázzal a lázcsillapitott,NEM HAJLANDÓ elmenni a

doktorhoz,de a meccsre HAJLANDÓ elmenni.

Nem vagyok olyan nagyon szigorú szülő,de ebben igazán

nem ő dönt,majd 18 évesen dönthet,hogy mit kezd magával.

Ha nemhajlandó akkor nem megy a meccsre és lehet duzzogni.

Szépen megmondanám neki,hogy itt a gyógyszer beveszi,lefekszik pihenni,holnap lemegy a láza akkor mehet a meccsre (bár nem tartanám jó ötletnek),de ha nem

megy le a láza irány a doktor!

Nincs vita!

Ez nem játék,szerintem.

Megértem,hogy nem szívesen engednéd el.

2010. ápr. 16. 20:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy ha nem veszi be és nem megy le a láza nem megy meccsre, hanem megy orvoshoz.
2010. ápr. 16. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
nem haltak meg már páran, hasonló tünetek miatt meccsen? Én adnék neki egy egy ilyen cikket, hátha. Bár nem sok józan esze lehet, hogy végig tudjon ilyesmit gondolni. De hátha ő még nem akar meghalni.
2010. ápr. 16. 23:31
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
A kamasz kiskölykök már csak ilyenek. Foci mindenek felett. :) Én se szívesen engedném el a meccsre, de akkor legalább mond meg neki, hogy vagy beveszi a lázcsillapítót, vagy nem megy sehova.
2010. ápr. 17. 12:15
 7/9 anonim ***** válasza:

szegényke

nekem a hagymatea íze lázálmaimban jön vissza

mi az, hogy nem akarja bevenni a lázcsillapítót 39 fokos láznál? komolyabb bajt akar magának? orvoshoz sem akar menni

hívd fel az edzpt, és beszéld meg vele, hogy ilyen állapotban nem mehet meccsre, ha mégis menne küldje haza

a gyereknek meg mond meg, hogy az edző sem engedné így játszani

2010. ápr. 17. 12:39
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Végülis nem ment el. Reggel a fiam hívta fel az edzőt, hogy nem akarom elengedni, persze azt "elfelejtette" mondani, hogy miért. Ezután meg az edző felhívott, hogy mondta a fiam, hogy nem akarom elengedni, de azt nem, hogy miért. Mondtam, hogy azért mert beteg, lázas.

Ma már eljutottunk addig, hogy ráparancsoltam, hogy nem érdekel megy az orvoshoz és elmentünk.

2010. ápr. 17. 13:16
 9/9 anonim válasza:

Mi az, hogy nem hajlandó lázcsillapítót bevenni?:S Nem akar saját magán segíteni?!

Így főleg ne engedd el a meccsre. Mondd meg neki, elmehet, ha beveszi a gyógyszert-addig egy lépést sem.

2010. ápr. 24. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!