Az anime, manga, és egyéb dolgok, ahol a szereplőket, köztük a kisfiúkat is szexuálisan provokatívan öltöztetik mutatják be sokszor, kihatással lehetnek egy gyermek szexuális fejlődésére?
Mi tennél ha a fiadat azon kapnád, hogy kisfiúkat ábrázoló, manga stílusú rajzokra veri?
:S
??
semmit
a manga, hentai nem gyerekeknek készül
a japán rajzfilmek nem nyugatiak, hogyha rajz akkor az mese, meg gyerek
más kultúra, nem kell úgy élniük, meg úgy gondolkodniuk mint nekünk
a gyerekemmel mit csinálnék? semmit
attól is függ hány éves
diszkréten kezelném a dolgot
azért vagyok a szülője, hogy biztos pont legyek az életében akire számíthat akkor is ha nem minden tökéletes
titkon reménykednék persze, hogy nem lesz pedo, meg majd kinövi, ja és megtiltanám neki a papi pályát :D
ja és még 1
a rajzot nem öltöztetik
az egy rajz
nem létező személy
nagy fejü hatalmas szemü humanoidok nem léteznek
egyébként kedves kérdező, te nézegetsz ilyeneket?
elég gyanús a kérdés :D
ez attól függ, hogy hány éves
ha kicsi, és a korosztáylára veri akkor max homi, nem pedo
ha a fiad 30 éves, no akkor már inkább az
de inkább élje ki a vágyait rajzokon, mint hús-vér gyerekeken
közben elolvastam amiket irtál/irtatok
én nem ülnék le vele megbeszélni, hogy figyelj fiam, láttam ahogy rajzolt kifiúkra verted
hát nemtom, én biztos ott helyben elsüllyednék szégyenemben
annyira nem biztos, hogy a bűntudat keltése olyan hatásos lenne, attól lehet csak igazán bekattanni
a tiltás sem jó, akkor annyit érnél el vele, hogy még nagyobb titokban csinálná
beszélj egy gyermekpszichológussal erről egyedül
hogy mit tegyél ebben az esetben
esetleg írj el levelet Ranschburgnak vagy Vekerdynek
Én lány vagyok de én is szoktam shotát nézni, yaoit olvasni, nézni (meleg manga, anime), a barátom is szereti az ilyet, ő már felnőtt férfi, sosem volt meleg, még csak nem is biszex pedig én nem bánnám. Az embernek tetszhet ilyesmi anélkül is hogy egy pedofil beteg állat lenne. Vagy aki a horrort szereti az rögtön baltás gyilkos? Ez csak egy hasonlat de gondolom érted mire gondolok.
Hiába tiltod, úgy sem érsz vele semmit, inkább beszélgessetek el ezekről a dolgokról és akkor jobban megérted majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!