Mit tehetnék, hogy végre belássa a dolgokat?
Van egy fiú az osztályomba és nagyon szeretem. És úgy vettem észre hogy ő is többet érez irántam barátságnál. Tudja nagyon jól hogy én szeretem, és ő ezt tiszteletben is tartja. De nem tudom hogy meddig is várjak rá hogy ő is tegyenn valamit ne csak én. Már töbszőr is el mondtam neki az érzelmeim. Azóta jobban figyel rám és nagyon félt de ennél többet nem nagyon mutat ki társaságban vagy akárhol máshol. Azt tudni kell hogy a fiú szellemileg kissé sérűlt. De ettől el tekintve egy igazán kedves, aranyos és szeretnivaló fiú. Nem szeretném el veszteni, mert nagyon sokat jelent számomra barátilag is. De félek hogyha valamit rosszúl csinálok el fog tőlem távolodni és nem lesz már szoros a baráti kötelékünk.
Kérlek segítsetek. Mi tévő legyek?
14/L
Szerintem beszéld meg vele a dolgot.:)
Mondd meg neki,hogy ő neked nagyon nagyon sokat jelent és ha te is neki akkor nyugodtan elmondhatja.:)Szerintem az nem gátol semmiben,hogy szellemileg kissé sérült!
sok szerecsét
Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy egy jó barátság fontosabb, és inkább barátként számítsatok egymásra, mert az valószínűleg tartósabb. Egy párkapcsolat bármikor bármi miatt elromolhat, és ha szakítotok utána nem tudtok majd ugyanúgy viszonyulni egymáshoz, és elveszítetek egy jó barátot. Persze volt már példa az ellenkezőjére is, de az nem túl gyakori. Szerintem jól gondold át, és ezt is vedd számításba. Remélem tudtam segíteni :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!