Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 6. -os lányom a 4,5-ös átlagjá...

6. -os lányom a 4,5-ös átlagját lerontotta 3,75-re. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Lányomnak 4-es 5-ös jegyei voltak. 6.félévkor 4,08 lett az átlaga 4 db 3-asa lett. Most év végén 7 db 3-asa lett, 3,75 az átlaga. Több éve jár ritmikus gimnasztikára szép eredményei vannak. Valoszìnű a gimnasztika miatt hanyagolta a tanulást. Érti a leckét, okos de félévkor megbeszéltük hogy javìt. Félek, mert szeptembertől bejön a kémia és a fizika. Ti mit tennétek? Hagyjam békén vagy vonjam meg a gimnasztikát?
2016. jún. 23. 17:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmiképpen ne vond meg a gimnasztikát.
2016. jún. 23. 17:51
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Én sem vonnám meg a gimnasztikát.

3,75 az azért nem olyan gáz szerintem. Beszéld meg vele, hogy javítson a jegyeken, tanulj vele többet, stb.

2016. jún. 23. 17:54
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
5-től felfelé már nem lehet csak ötösöket hozni, itt nem elég, hogy valaki jobb képességű, már látszik, hogy nincs a tudás mellett befektetett munka. Én vagy tanulnék vele, vagy kikérdezném a leckéit témazáró előtt, vagy szereznék valakit, aki ezt megcsinálja helyettem. Felesleges most büntetni, inkább kilátásba helyezném, hogy jövő félévkor nem lehet 4es alatt az átlaga, mert különben abba fogja hagyni az rsgt. Most elég neki a szomorú tekintet és a tudom, hogy ennél többre vagy képes szöveg.
2016. jún. 23. 18:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

6.-tól felfelé kicsit nehezebb az iskola, ne büntesd, hanem segíts neki, tanulj vele.

A sportot meg ne vedd el tőle, az nagyon fontos.

2016. jún. 23. 20:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Beszelgess vele. Tudd meg, mi a gond, miben van szuksege segitsegre. Ne buntesd es foleg ne azzal, hogy nem sportolhat. De hogyhogy ez most derult ki, ev kozben nem lattad a jegyeit, nem beszelt rola, hogy gondja van a tanulassal?
2016. jún. 23. 21:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad a sportot megvonni tőle, de az sem túl jó, ha annyira sokszor jár, hogy már nincs ideje tanulni.
2016. jún. 23. 22:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj kérdező, de év közben nem láttad a jegyeit? Akkor kellett volna segíteni neki vagy kikérdezni a leckét. Ne büntesd azzal,hogy megvonod a sportot tőle. Szeptembertől jobban figyelj a jegyeire, ha valami nem megy idejében kapjon segítséget, ne félévkor legyél kiakadva és ezt minden rosszindulat nélkül mondom.
2016. jún. 24. 12:00
 8/12 anonim válasza:
94%
Igaz én nem vagyok anyuka sőt gyerek vagyok 14 évesen, de szerintem sem kéne megvonni tőle a gimnasztikát. Beszéld meg vele, hogy javítson és néha kérdezd ki a leckét. Velem anyukám azt csinálta mikor rontottam, hogy miután végeztem próbaszerűen bejött és egy-egy anyagot kikérdezett, nem minden nap csak mikor "eszébe jutott" így megtanultam a leckét mert nem akartam lebukni hogy esetleg mással foglalkozok tanulás helyett.
2016. jún. 24. 12:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad megvonni tőle a sportot. Örülj hogy csinál valami értelmeset. Inkább tanulj vele.
2016. jún. 25. 11:36
 10/12 anonim ***** válasza:
1.A gimnasztikát szereti,az hajtja,el ne vedd már tőle.2.Félévkor megbeszéltük,hogy javít.és utána? Ellenőrizted a munkáját,tanultál vele,követted a javulását, ...??? most év végén rosszabb lett az átlaga.Évvégén 3 tantárgyból rontott.Szerintem valami más,vagy valaki más áll a háttérben 7.-es lesz...felengedted a facebookra,vagy,eljár kileng,merre csavarog délután,kezdjed vigyázni a lányodat....
2016. jún. 28. 20:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!