Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves lány és 21 éves fiú...

15 éves lány és 21 éves fiú kapcsolata?

Figyelt kérdés
A fiam 20 éves (szeptemberben lesz 21). A barátnője 15 éves gimnazista. A lány nagyon rendes családból való, korosztályához képest érett. Nagyon szerelmesek,a lány szüleivel találkoztunk már szimpatikusak nekünk. Eddig nem zavart engem a 6 év,mert nem lehet észrevenni köztük,de egyik ismerősünk megjegyezte mikor itt volt nálunk,hogy ő biztos tiltaná a dolgot és hogy ez nem normális,ezt persze mind a fiúnk előtt. Aztán elgondolkodtam a 6 éven,de még mindig nem találtam benne semmi kivetnivalót,mert látom rajtuk mennyire szerelmesek és boldogok. Ti mit gondoltok erről?
2016. jún. 5. 16:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
Hát év van a férjem és köztem, kábé ekkortájt ismerkedtünk meg mi is, ennek már 25 éve.
2016. jún. 5. 16:58
 2/17 anonim ***** válasza:
50%
Nem lenne semmi baj 6 év korkülönbséggel, ha két felnőtt lenne. Itt viszont egy gyerek és egy felnőtt kapcsolatáról van szó. Nem örülnék a lány szülei helyében. Bár egy felnőtt férfi részéről is elég fura, hogy egy gyerekkel kezd.
2016. jún. 5. 16:58
 3/17 anonim ***** válasza:
70%

Mégis kinek mi baja lehet ettől? Esetleg a fiad potenciális kéjgyilkos? Vagy a lány kifejezetten az idősebb fiúkra hajt, kiszívja a testnedvüket és belerakja a petéit? Most komolyan: mi baj történhet, ami egy 21 éves lánnyal ne történhetne meg?

Nem normális... mi a normális szerinte? Persze két évvel idősebben, de én 23 voltam, a lány 17, aki most a feleségem. Ez se lett volna normális?

2016. jún. 5. 17:02
 4/17 A kérdező kommentje:
Azért a fiamat nem nevezném még felnőtt férfinak,sokszor gyerek még.
2016. jún. 5. 17:06
 5/17 anonim ***** válasza:
76%

Én 16 évesen ismertem meg a párom, aki 24 volt. Ennek 10 éve :) Van egy csodálatos fiunk, a kislányunk meg pocakomban.

Mindig is érettebb voltam a koromnál, a párom meg kicsit gyerekesebb volt (jó értelemben természetesen), így pont összeillettünk. Sosem látszott rajtunk a nagyobb korkülönbség. A szüleink is bírják egymást.

26/L

2016. jún. 5. 17:17
 6/17 anonim ***** válasza:
65%

15 éves voltam, mikor az első barátommal összejöttem, ő akkor 25 éves volt. 2 évig voltunk együtt.:)

A második kapcsolatomban 6 év volt a korkülönbség. A jelenleginél 4 év, viszont ez már több, mint 10 éve tart.

A nagyobb korkülönbség nem feltétlen jelen gondot és nem minden esetben. Van, ahol egész jól működik.:)

2016. jún. 5. 17:22
 7/17 Bella169 ***** válasza:
70%

Köztem és a férjem közt kétszer ennyi (12 év) van.

16 voltam mikor megismerkedtem a férjemmel, aki akkor volt 28 éves.

8 éve vagyunk együtt. 4 éve élünk együtt és 3 éve vagyunk házasok. A lányunk a nyár végén lesz 1 éves.

Leérettségiztem és az egyetemre mentem mellette.

Szerintem hagyd őket hadd legyenek boldogok. Mi a fontosabb? Hogy csak 1 év legyen köztük és az hogy ne szóljanak meg mások, vagy az, hogy boldog párkapcsolatuk legyen.

Én hagynám, amíg az ésszerűség határain belül csinálják, addig nem szólnék bele.

2016. jún. 5. 17:26
 8/17 anonim ***** válasza:
21%
Egy szellemi nyomorék, fogyatékos lehet az ilyen férfi, aki egy kislányt tart magához valónak értelmi, érzelmi,testi fejlettséget tekintve.
2016. jún. 5. 20:05
 9/17 anonim ***** válasza:
18%
Aki fiatalabb lánnyal jár az általában csak a kufircolás miatt csinálja
2016. jún. 5. 22:31
 10/17 anonim ***** válasza:
82%
Már mindent leírtak előttem. Ha úgy van ahogy írtad a kérdés alatt, szimpik és látod hogy szeretik egymást, akkor nem értem hogy mi a baj. Szerelmesek, jól érzik magukat, házasodni mostanában úgyse készülnek, akkor mért ne lehetnének együtt? Nem olyan sok az a 6 év. Két év múlva már 17 lesz a lány is.
2016. jún. 7. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!