Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan fogadjam el magamat...

Hogyan fogadjam el magamat ilyennek, amilyen vagyok?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Egyátalán nem tudom magamat elfogadni olyannak,amilyen vagyok. Szerintem nagyon csúnya vagyok,suli után egyből hazajövök hogy ne is lássanak mások. nagyon rossz érzés,hogy nem fényképezkedhetek az osztáltársaimmal,mert a képeken még ennél i rondábbnak látom magamat.:( De az egyik lány szerint szép alakom van,meg ma is az egyik fiú bókolt nekem,de úgy érzem,hogy ezt csak azért mondják mert nem akarnak megbántani. :( Hogyan fogadjam el magam?
2010. ápr. 8. 14:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm. :) De kozmetikusra,meg olyan nagyon menő ruhákra nincs pénzem :(
2010. ápr. 9. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:

nem kell ahhoz szépnek lenni h pasizz, szal érted,

am szerintem nincs csúnya ember csak furcsa arcszerkezetű:)

lehet h szép vagy csak nincs önbizalmad

2010. ápr. 9. 16:46
 13/14 anonim válasza:
mutas egy képet magadról. hidd el itt sok ember van aki szeretne segíteni rajtad. ha mutatsz egy képet mi megmondjuk hogyvan jól és hogynem. a szép alkatért sportolni kell bizony. nekem is 12/f-en nagyon vastag combom volt és nem voltam sovány,görbék voltak a fogaim, csunya pattanásos arc. de elértem a célomat most 14 f-re. emígy minden megvan oldva sovány alka, fogszabályzó segítségével a szép fogak.. stbstbstb. mondjuk én sose törődtem másokkal hogy mit mondtak. és barátaim se voltak. viszont az állatokat imádtam. mindig velük voltak és a mostmár 4 éves westiem volt a legjobb barátom. tudom nagyon hülyeség ez de hát ő meghallgatott mindig velem volt. én csak ő segítségével tudtam önbizalmat magamba nyerni. egysze kinn az udvaron játszottunk vele és kitépte a hajgumimat és épp jött arra egy csapat gyerek és odafütyentettek és az egyik nyelvét a két ujja közé... jolvan ez nem neked való téma :DDDD na szoval én csak úghy nyertem önbizalmat. most már rengeteg barátom van , pasim is volt .. szval megyegetek :D
2010. ápr. 10. 10:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Ami nagyon fontos: ne sajnáld magad! Hidd el optimizmussal, öniróniával nem lesz olyan nehéz elfogadnod magad. Gondolj arra, hogy senkinek nem használsz azzal, ha így állsz hozzá saját magadhoz, hanem még a saját életed is megnehezíted.
2010. jún. 8. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!