Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, nektek milyen egy...

Kamaszok, nektek milyen egy jó házibuli? Mennyi alkohol kell? Milyen kaják lennének jók?

Figyelt kérdés

Ez lesz életem első házibulija. De nem vagyok tisztában az arányokkal... Nem leszünk annyira sokan, csak a legközelebbiek (22 ember kb).

Eddig ezek vannak:

5 db 0,7L-es vodka

1 db 0,7L-es tequila

2,5 L Fütyülős (3 különböző ízű)

2L Jäger

15 db sör

5 db rosé

Ehhez mennyi üdítő és víz kellene?

Ételhez hidegtálat rendeljünk és később pizzát, vagy elég csak valami sós nasi és a vodkás gumicukor (1 liter vodka lesz ahhoz)?

Anya nagyon erőlteti, hogy csináltat hidegtálakat, meg lerendel előre 25 pizzát, de nem tudom, hogy ez mennyire szükséges... Eddig ahol voltam bulikban, ott max pár zacskó chips volt, bár mi inkább szórakozóhelyekre járunk.

Úgy beszéltük meg, meg írták a csoportba is, hogy mindenki hoz magával valamilyen piát pluszban, de nem tudom, hogy ahhoz mennyi üdítő kellene.

2016. márc. 2. 19:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Egész nap beszélgetünk, 0-24 a csoportban. Szerintem semmi rossz nincs abban, hogy néha-néha egy kis berúgós buli is van és igen, nálunk a házibulik ilyenek.

Ha beszélgetni akarunk, átmegyünk a másikhoz délután, vagy beülünk valahová este forrócsokizni.

"Ha neked ez a buli és anyád még támogat is, akkor sok jót nem jósolok a jövőre nézve."

Jaj, de jó. Egy jós! Megmondanád légyszi, hogy mi lesz velem 10 év múlva, rettentően kíváncsi vagyok.

Annyira elvagy ezzel, pedig semmit nem tudsz rólunk, az egész társaságról... Elhiheted, hogy nem közmunkás szülők gyerekei vagyunk és nem is az a célunk, hogy utcát söpörjünk majd 40 évesen.

2016. márc. 3. 15:29
 12/19 anonim ***** válasza:
Egy dolgot hiányolok a listáról, a cidert.
2016. márc. 3. 16:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező : Igazán kedves hogy így beszólsz és lepontozol, én nem említettem sehol se hogy ez baj hogy részeget akartok lenni. DE emlékezz már mit kérdeztél: NEKTEK milyen egy jó házibuli. Én leírtam, aztán válaszoltam a kérdéseidre és merészeltem tanácsolni hogy előbb egyetek hogy ne legyetek olyan rosszul. Sajnálom, hogy jót akartam. (7es voltam)
2016. márc. 3. 16:24
 14/19 anonim ***** válasza:

A vodka rengeteg, ahhoz mindenképp kéne valami gyümölcslé, 22 emberből tuti lesz olyan aki nem felesezik, hanem bekeverné, el lehet iszogatni. Vennék szénsavas és szénsavmentes variációkat is mondjuk 1 üveg kísérő vodkánként, szóval 5 darab.

A tequilához nem tudom akartok e stílusos citrom/só, gold tequila esetén narancs/fahéj kombót, de szerintem vehetsz hátha valakinek kedve lenne hozzá.

A jagerhez nem kell semmi szerintem.

Kísérőn kívül ha biztosra mennél vehetsz még pluszba 2-3 üdítőt, hisz az alkohol szárít, ne szomjazzatok, nem árt közben inni.

Ez egy elég durva buli így első körben, a pizza és a hidegtál is kiváló ötlet, el fog fogyni, hidd el!

Én pont az olyan bulikat utálom, ahol ennyi pia van és semmi kaja, max pár csipsz, és pár óra múlva már kopog mindenkinek a szeme, ennyi ember meg ne pakolja ki a házigazda hűtőjét azért.

Egyébként ha mások is visznek akkor ez borzasztó tetemes mennyiség, hacsak nem vagytok oroszok, ebből marad jó sok ideig :D

Jó szórakozást! :)

2016. márc. 3. 23:05
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
hát ha ilyenek a nem közmunkások gyerekei, akkor szívesebben venném, ha az én gyerekem inkább az övékkel barátkozna, hátha normális értékeket is magáévá tesz, nem csak azt, hogyan rúgjunk be anyuciék pénzén mint az állat.
2016. márc. 4. 07:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez lesz életem első házibulija. De nem vagyok tisztában az arányokkal

hat ez latszik... ebbol cak annyit tudok kiolvasni hogy hacsak nem vagytok oroszok/hardcore alkeszek akkor egy paran kozuletek pizzat fognak hanyni mert sok a pia, es valoszinu ossze is keveritek oket.

2016. márc. 4. 18:26
 17/19 anonim ***** válasza:
61%

Ha tudod, hogy kivétel nélkül mindenki szeretne berúgni, akkor én még alapból hozzácsapnék 2-3 üveg töményet. (valószínűleg még 1 vodkát és még egy 1 tequilát, mert én 7 deci tequilát 22 főre kevésnek érzek, de lehet, hogy csak én vagyok ennyire nagy tequilázós :D)

Viszont, ha a többiek is visznek még piát, akkor ennyi is elég kellene, hogy legyen.

A 15db sör, mondjuk nem tudom mennyiségre mit jelent, ha 15db 4dl-et, akkor én abból még vennék párat, gondolom vannak olyan fiúk is a társaságban, akik nagyrészt sörözgetni szoktak.

2016. márc. 4. 20:37
 18/19 anonim válasza:
Én igaz lány vagyok de akkor is kell 1 üveg tömény + 1 üveg vmi bor,whisky vagy valami ilyen lightos + mellé sör.Pizzával nem lehet mellé nyúlni de a füstölt szalonna is favorit nálunk (bár mi paraszt család vagyunk xd) 16/l
2016. márc. 4. 21:21
 19/19 anonim ***** válasza:
A vodka kicsit sok. Ráadásul a whiskyt szemèlyszerint hiányolom a listáról. A vodka mennyiségét megfelezném a tequila helyett meg vennék valami jóféle whiskyt. A többi oké.
2016. márc. 6. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!