Szülők, akiknek a gyerekei 9-10 osztályosok (1-2 osok a gimiben)! Hány órát tanul 1 nap a gyereketrk? És hányas átlaga van?
én napi 1-3 órát tanulok, és 4.1-es az átlagom. Informatikai szakközépiskola, heti 36 óra a szakmai órákkal együtt!
Emelett külön matek és angoltanárhoz járok, mert nemsokára megyek angol nyelvvizsgára!
16/F
Reál tárgyakra nem szoktam tanulni, azok megragadnak a fejemben ha figyelek órán, mert elég érteni őket.
Igaz ebben az évben felvették a matek faktot, rengeteg házink van, szóval arra biztosan elmegy napi egy óra plusz még szeretek gyakorolni is. De amúgy az szeretem nagyon, szóval azt nem is bánom. :D
Magyarra, törire nem szeretek tanulni egyszerűen nem érdekel. A töri még tud érdekes lenni, azt átolvasom óra előtti szünetben. Ötösre állok belőle. De a magyar nekem tök értelmetlen mellébeszélésnek tűnik többnyire. Felelésekre sose tanulok, de dolgozatokra azért átolvasom. Amikor esszét vagy elemzést írunk az oké, de amikor azt kell visszaadni amit a tanár gondol arról a bizonyos műről... Értelmetlen. Valahol 4-5 között vagyok így is.
Angolt könnyen tanulom, már felsőfokú nyelvvizsgára készít minket a tanár. De azért elég kemény tud lenni, szóval ebből pl négyes vagyok csak. Németből hármas, de csak mert utálom, nem érdekel.
Ilyen kamutárgyakból mint hittan, rajz, ének , tesi többnyire jó vagyok. :D igaz évekig amiatt nem voltam kitűnő mert nincs hallásom. De ezek az idők elmúltak, másból rosszabb vagyok. :P
Röviden: Dolgozatokra tanulok max egy órát + szünetekben, egyébként csak matekkal és kémiával foglalkozom úgy egy órát. (szintén érettségi) Időnként angolra szavak.
Nem viszem szerintem túlzásba, így állok 4,7-re.
Jó tanuló vagyok, viszonylag hamar megtanulom az anyagokat, de nálunk az ötösökért napi 3-4 órát kéne tanulni. Ebbe vegyük bele a napu 8-10 órát (ami min. 11 óra, max 14) ebben benne van az utazás a suliba és onnan haza (fixen három óra) és ott tartunk, hogy vannak esetek, amikor 17 óráról beszélünk.
És ebbe még az otthoni feladatok és esetleges hobbi űzések nincsenek is benne, csak az iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!