Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Akiknek 12-14 éves gyermekük...

Akiknek 12-14 éves gyermekük van válaszolnátok pár kérdésemre?

Figyelt kérdés

Gyermeked:

Mikor fekszik le aludni? (Hézköznap)

Mikot kel fel? (hétköznap)

Átlagosan mennyit tanul hétvégén és hétköznap?

Milyen jegyei vannak?

Mivel tölti szabadidejét?

Kap zsebpénzt?

Az esetleges elgépelésekért elnézést kérek!

Köszönöm annak aki válaszol!

2016. febr. 21. 21:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! Mindenkinek ment a zold kez aki a kerdesre valaszolt!
2016. febr. 24. 21:42
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

Én kb. 10-kor megyek aludni. Mivel a buszra kell mennem, 6:45-kor kelek. Hétköznap megtanulok a másik napra és hétvégén tanulok úgy igazán. Általában mindenem 4-5-ötös. Szabadidőmben olvasok, tv-zek és rajzolok. De sokat vagyok a barátaimmal is és olyankor moziba/fagyizni/sétálni/úszni/mászkálni megyünk. Zsebpénzt szó szerint nem kapok, de ha pl. tiszta 5-ös a bizim, meg ilynek, akkor kapok mindig pénzt. Nekem ezvis elég. :D

12/l

2016. febr. 26. 17:08
 13/14 anonim ***** válasza:
71%

Én most leszek 13 éves. (de nem hiszem, hogy ez nagy probléma(; )

-Hát ha nincs valami jó film, akkor már néha fél tízkor is ágyban vagyok, de csak akkor alszok el ha álmos vagyok (22-00)

-Fél 7 és 7 között, bár nagyon közel lakok a sulihoz.

-A dogákra tanulok és meg-megírom a házit

-Eddig mindig kitűnő voltam, évközben persze néha-néha becsúszik egy-egy hármas

-Barátokkal sétálgatunk, beszélgetünk a parkban,zongorázok, gördeszkázok, olvasok, és persze telfonozok gépezek :D

-Ettől a hónaptól kapok 2000 ft-ot havonta

2016. febr. 27. 13:59
 14/14 anonim ***** válasza:

-Este 10kor fekszik le aludni

-Fél 7 körül kel

-Dolgozatoktól is függ, de a leckéit mindig megírja, ha dolgozat van tanul rá (hol sikeresebben, hol kevésbé). Van hogy 1 órát tanul, van hogy 4 órát.

-Főleg 4-es, 5-ösei vannak, a matek nem annyira megy, ott vannak 3-asok, 2-esek is, de az átlaga 4 egész valamennyi.

-Szabaidejében zenét hallgat, énekel, gépezik, olvas, szeret sétálni vagy mozizni, ha a kedvenc énekesének van koncertje, akkor oda elmegyünk, szokott sportolni is.

-Nagyszülőktől szokott kapni, vagy ünnepekkor, büfé visszajárót megtarthatja vagy a boltban visszakapott pénzt. Ebből van a zsebpénze.

2016. júl. 3. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!