Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyre jobban kezdek összeesni.Az osztálytársaim mindíg csesztetnek ok nélkül a szüleim elváltak barátaim vannak de velük nem merek ilyenekről beszélni és nem tudom mit csináljak..jövőre áttmegyek egy másik suliba ott hátha jobb lesz de engem igazából az zavar nagyon hogy elváltak a szüleim mert mindíg ez a felfogásom:Nem akarok így élni.De ez valahogy így is van.Meg most az egyik "barátnőmmel" is van egy kis konfliktus de igazából az kevésbé zavar.a szüleimnek ezt nem akarom mondani mert akkor jön az hogy az élet ugyanúgy megy tovább.De nem tudom..sokszor szoktam sírni a semmin is pedig nem vagyok érzékeny annyira..Köszönöm hogy elolvastad

12L

2016. febr. 13. 22:01
 1/5 anonim válasza:
100%
Az én szüleim nem váltak el de teljesen át tudom érezni az érzést. Van vagy 10 olyan ismerősöm akiknek a szülei elváltak. (Azt még leszögezem, hogy faluban lakok ahol könnyű csak úgy összeröffeni barátokkal.) Amikor a szüleik elváltak általába kihívták a legjobb barátaikat és elmondtak nekik mindent. Ez eggyáltalán nem volt könnyű nekik és szinte mindig elsírták magukat ami ilyen esetben teljesen normális. Én csak azt tudom ajánlani, hogy mond el egy olyan embernek akiben bízol, hogy mit érzel. Ezzel a szüleid gondja nagy valószzínűséggel nem fogja megoldani de szine biztos, hogy könnyebb lessz.
2016. febr. 13. 22:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. febr. 13. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom :(

Az én szüleim is elváltak, már 6 éve. Fuha, barátnőimmel mennyi konfliktus volt... Egyikkel nem álltam szóba másfél évig :D

A semmin én is szoktam sírni, illetve a válásuk után nem is azonnal, de volt egy ilyen időszakom. Meg nem rég is, amikor szakítottunk barátommal. Mindenen elbőgtem magam, még a szép és boldog dolgokon is, mert nekem nem adattak meg.

Nehezíti a dolgot, hogy apámmal elég rossz a viszonyunk és a felszín alatt kissé tönkretett.

Írhatsz nyugodtan, ha gondolod, én szívesen meghallgatlak.

L

2016. febr. 14. 00:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm és részvétem :/
2016. febr. 14. 00:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon sajnálom hogy ilyen dolgon kell keresztülmenned.De legyél mindig pozitív,és nézd mindennek a jó oldalát! Fiatal vagy,előtted van még az egész élet,egy idővel minden sokkal jobb lesz,hidd el.Tudom hogy nagyon rossz lehet ezt hallani,de így sokkal jobb,hogy elváltak.Ha nem váltak volna el,akkor nagy valószínűséggel elég sokat veszekedtek volna,és az még ennél is borzalmasabb lenne.Az osztálytársaiddal ne foglalkozz,akkor abbahagyják.Tudom hogy nehéz,de valóban bejön.Az,hogy elmész egy másik iskolába,nagyszerű hír,ott nem gondolom,hogy piszkálni fognak,persze ne várd,hogy ott is mindenki szeretni fog,te mindenkit kedvelsz,mert olyan nincs.Nyugodtan írhatsz nekem is,nem foglak kinevetni,elmesélheted a gondjaid.Emellett a pszichológus is jó, nem ciki elmenni hozzá.Sokkal jobb egy olyan embernek elmondani,aki nem ismer téged.Hidd el,az idő mindent meggyógyít :)

2016. febr. 14. 01:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!