Hogyan tudok neki segíteni?
A lányommal valami történt…
Mostanában alig eszik, úgy kell ráerőltetnünk az ételt, vagy éhen halna.
Egyszer csak annyit hallottam, hogy sír, így bekopogtam hozzá, de nem válaszolt csak tovább sírt, így benyitottam hozzá és azt láttam, hogy vérzik a keze(vagdosta magát) és patakokban folytak a könnyei.
Barátai vannak, iskolában folyton nevet (osztályfőnöke mondta). Mostanában semmihez sincs kedve, házit is alig ír, (pedig négyes-ötös tanuló volt, mostmár 2-3).
Nem tudom hány éves, de ezek a változások két dologra utalhatnak: drog és/vagy szerelmi bánat. Előbbi sokkolóan hangozhat, de még mielőtt pánikba esnél, vegyél erőt magadon, és fordulj szakorvoshoz, vidd el a lányodat (önmagában a vagdosás nem normális, még ha a fentiek nem is igazak).
De minél előbb és diszkréten.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Most előadod a kérdésedet újra úgy mint ha az anyád írna?
Azzal a kamuval meg ne gyere, hogy te bizony az anyuka vagy, és a lányod oldalán tetted fel a kérdést..Mert így meg akár ki is keresheted a régi kérdéseit.
Amúgy meg, vagy kezeltesd magad, vagy fejezd be a nagy "unatkozom, szar az élet" sírálmaidat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!