Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tudok neki segíteni?

Jajaén kérdése:

Hogyan tudok neki segíteni?

Figyelt kérdés

A lányommal valami történt…

Mostanában alig eszik, úgy kell ráerőltetnünk az ételt, vagy éhen halna.

Egyszer csak annyit hallottam, hogy sír, így bekopogtam hozzá, de nem válaszolt csak tovább sírt, így benyitottam hozzá és azt láttam, hogy vérzik a keze(vagdosta magát) és patakokban folytak a könnyei.

Barátai vannak, iskolában folyton nevet (osztályfőnöke mondta). Mostanában semmihez sincs kedve, házit is alig ír, (pedig négyes-ötös tanuló volt, mostmár 2-3).

2016. jan. 12. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom hány éves, de ezek a változások két dologra utalhatnak: drog és/vagy szerelmi bánat. Előbbi sokkolóan hangozhat, de még mielőtt pánikba esnél, vegyél erőt magadon, és fordulj szakorvoshoz, vidd el a lányodat (önmagában a vagdosás nem normális, még ha a fentiek nem is igazak).

De minél előbb és diszkréten.

2016. jan. 12. 23:45
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Te vagy ez a lány, legalábbis egy régebbi kérdésed a lány szemszögéből volt megírva, ugyanezzel a felhasználóval...
2016. jan. 13. 00:02
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Most előadod a kérdésedet újra úgy mint ha az anyád írna?

Azzal a kamuval meg ne gyere, hogy te bizony az anyuka vagy, és a lányod oldalán tetted fel a kérdést..Mert így meg akár ki is keresheted a régi kérdéseit.

Amúgy meg, vagy kezeltesd magad, vagy fejezd be a nagy "unatkozom, szar az élet" sírálmaidat.

2016. jan. 13. 00:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Na ezért mondom, hogy úgy lenne normális ez az oldal, ha kérdéseket kizárólag csak úgy lehetne kiírni, hogy automatikusan kiíródik a felhasználónév: akkor nem lenne tele szar kamukérdésekkel az oldal, de főleg ez a kategória. Unalmas már, főleg mert hiába ismersz rá a stílusból, hogy már megint ugyanaz az idióta hányta ide a századik kitalációját, a névtelenség miatt nem lehet rápirítani.
2016. jan. 13. 01:16
 5/6 anonim ***** válasza:
előző: tökmindegy, mert aki ennyire ráér, az regisztrál húsz néven és váltogatja...
2016. jan. 13. 01:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Kezdetnek ne irkaljon kerdeseket az anyja neveben. Aztan meglatjuk, hogyan tovabb.
2016. jan. 13. 03:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!