Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok/Fiúk! Szerintetek...

Lányok/Fiúk! Szerintetek melyik köröm a legjobb? :D

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Köszi a válaszokat! :D 15/L

2016. jan. 9. 10:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
37%

Első. Nem ,nem azért tartalak maradinak ,mert szerinted a nude, francia szép és igényes ,mert szerintem is az. Megjegyzem a körmök amiket a kérdező mutatott nekem se tetszenek. DE!

Szerintem 15 évesen nem baj ha valaki színes körmöket szeretne. Pl csak azért ,mert mondjuk piros vagy rózsaszín neki az nem azt jelenti ,hogy k**va vagy hasonló. neki az tetszik. Szerintem ebbe semmi kifogásolható nincs. Itt nem olyan komoly dologról van szó mint a nemi élet vagy hasonló. Ezzel n em árt senkinek ,nem okoz problémát és szerintem egy ennyi idős gyereknek már kell annyi "önálósság" ,hogy eldöntheti milyen legyen a körme (normáliskeretek között persze) , tehát nem 4 cm-es hegyes mit tudom én milyen manikűrről legyen szó.

2016. jan. 9. 18:56
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó, te valamit nagyon összekeversz, hol mondtam én hogy k.vásnak tartom? Csak hogy szerintem egy 15 évesnek sokkal jobb, szebb egy színtelen, vagy nude színű köröm, mint azok az össze vissza szinezett, giccses körmök, amiket a legtöbb iskolában nem is engednek. De egy szóval se mondtam semmi rosszat a kérdezőre, vagy ha igen, akkor másold már be légyszíves. Én csak segíteni akartam, hogy ne parádézzon ilyen körmökkel. Egyébként én sem vagyok sokkal idősebb.
2016. jan. 9. 19:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem értem ,hogy mért "parádézna". lehet ,hogy szebb , lehet ,hogy jobb , de ha a kérdezőnek nem tetszik , vagy esetlegesen nem merült fel benne a kérdés akkor (lehet) ,hogy teljesen felesleges. A személyiségét amúgy sem a körme színe fogja meghatározni.
2016. jan. 12. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!