Szülők, Ti engednétek, hogy a fiatok gázpisztolyt viselhessen, ha olyan környékre megy?
a fekete népcsoporttól, már többször kötözködtek velem.
Úgy látom, nektek még nem volt atrocitásotok velük. Van olyan haverom kinek 18 osztálytársából 15 fekete.
Az egyik, hogy ha ilyen kötözködős emberek miatt vetted, akkor jobb ha tudod, hogy lehet egyszer hat, de legközelebb többszörös túlerőben, lesben a penge lesz a gyorsabb. (Mivel gondolom nem tudod elkerülni őket, ha mindenképpen kell neked fegyver)
A másik, hogy hol tárolnád, hogy miközben rád van akadva 2-3 jól megtermett támadó, és kóstolgatnak, elő tudnád venni, és feltűnés nélkül ki tudnád biztosítani a hátad mögött?
1. Én vettem a fiamnak gázsprayt és gázpisztolyt is. Manapság kell!
2. Az élesből alakított fegyverek ALKALMATLANOK önvédelemre!
3. A PA63 gyakori hibája a kirepülő hüvelyvonó,ezt csak fegyvermester javíthatja.
Egy SÜN.
Videózz!
https://www.youtube.com/watch?v=xR3k2tUsGaE
https://www.youtube.com/watch?v=u1TaxkaMdiY
Nem hagynám hogy ilyen drágaságra költse a pénzét.
Egy csomó jó, olcsó, megbízható típus van még az öntöltőknél is.
Keserű Red Agent Compact (más néven Ekol Aras Compact)
Zoraki 914
Zoraki 906
Bruni New Police
Ekol P29/Ekol Special 99
Record COP
Ezekből vegyen, mert ezek mind 30 ezer forint alatt vannak. 60 ezerért fegyvert max akkor vegyen, ha otthon akarja a vitrinjébe gyűjteménybe nézegetni. De ne ilyen drágát hordjon.
Azok pedig szerintem full hülyék, akik itt az önvédelem ellen beszélnek. Inkább vazelint vigyen magával a gyerek és kenje be a segglyukát, miután belékötnek?
Elveszik tőle? Nem ér semmit? Legközelebb tízen lesznek és megkéselik? Ennyi ostobaságot.
Te készítsd csak a segglyukad, a pénztárcád vagy a testi épséged a támadónak (ha olyan kedve van, akkor megver akkor is ha együttműködsz), de aki meg akarja védeni magát, az hagy tehesse már meg.
lol "védd meg magad nálad háromszor-négyszer akkora fickóktól"
Tegyük fel, hogy én egy 60 kg-os vézna fiúcska vagyok 3x-4x akkora ember 180-240 kg ot nyom. Hol kellene ilyenektől megvédeni?
egy rakás feltétellel:
egyik, hogy ismeri a szabályokat, hogy nehogy aztán önbíráskodásért még őt büntessék meg (elvileg olyan súlyosat adhatsz vissza, amit kapsz, az erősebb rekació már büntetőügy lesz)és van még jó pár szabályzat...
másik, ha tudnám, hogy olyan nincs, hogy simán kicsavarják a kezéből és ellene fordítják, szóval ha alapból veszélyes lehet a gyerekem, ha akar, nem csak gázpisztollyal.
aztán a hű de hivatalos amatőr hozzáállása sem hiányozna,(viselési engedély, kártyácska és stb)elvégre nem egy pontgyűjtő kártyáról van szó és vizipisztolyról, hogy kiváltom és enyém lehet, de jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!