Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi vesz rá egy 15 éves lányt,...

Mi vesz rá egy 15 éves lányt, hogy fiúnak öltözzön bulikon?

Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kifejthetnéd bővebben is, milyen ruhákat vesz fel és miért bulikba? Amúgy a lányoknál nem ritka a fiús öltözködés.
2016. jan. 1. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
10%

Ilyen kedve van. Lehet, hogy bizonytalan az identitásában (vagy épp biztos benne), vagy csak zavarja, hogy ha nőies, akkor megbámulják/próbálnak kikezdeni vele, esetleg egyszerűen azokban a ruhában érzi jól magát.

Lehet még az is, hogy fogadásból vagy kíváncsiságból csinálja, esetleg nincs neki másmilyen ruhája.

És az is lehet, hogy nem öltözik igazán fiúnak, csak amikor láttad éppen félreérthető ruha volt rajta.

2016. jan. 1. 15:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Öltöny és nyakkendő, mindkettő férfi szabású, és egyáltalán nem nőies. Sok olyan ruhája van, amit a férfi osztályon vesz meg.
2016. jan. 1. 18:07
 4/10 anonim ***** válasza:

A férfi osztályon? Vagy a fiú osztályon?

Stílusosan akart kinézni. Vannak lányok akiknek nagyon jól áll a fiús stílus. Sminkelte magát?

2016. jan. 1. 18:57
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Leszbikus is lehet, na bumm.
2016. jan. 1. 19:09
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
szerintem is leszbikus lehet.
2016. jan. 1. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

- Feszélyezi a női ruha

- Nem akarja, hogy a fiúk megbámulják

- A sok miniruhás kiscsaj között különlegesnek érzi magát így

- Szimplán ez tetszik neki

- Nem békélt meg a tudattal, hogy lassan nővé válik, ezért próbálja elrejteni a nőies jegyeit

- Fiúnak érzi magát

- Leszbikus

Egyébként miért nem kérdezed meg tőle?

2016. jan. 1. 23:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy transznemű.De pl. az is előfordulhat /ilyen korban simán de nem feltétlenül/ hogy identitás zavaros és nem tudja eldönteni melyik nemhez tartozik.Vagy ami még szintén elég gyakori lehet az hogy azért öltözködik fiúsan mert leszbikus.De persze lehet hogy csak szimplán nem érzi magát jól női ruhákban.Ez persze egyénfüggő hogy ki miért öltözködik úgy ahogy.
2016. jan. 2. 07:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Én nem nagyon vagyok beszélő viszonyba vele, mert nem vagyunk jóba, és azt sem szeretném, hogy udvaroljon nekem!
2016. jan. 2. 12:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Amúgy gondolkodtam és rájöttem, hogy ennyi idősen én is szerettem (volna) fiú(s) ruhában járni. Gyereknek éreztem magam és a szüleim is úgy kezeltek de elkezdtek mutatkozni rajtam a női jegyek, amiktől meg voltam ijedve: szőr, menstruáció, cicik- egyszerűen nem értettem, minek kell az nekem oda, mikor még gyerek vagyok. Igyekezetem eltakarni, bár anyám nyomta rám a lányos dolgokat, szoknyát, melltartót. Szóval ilyesmi oka is lehet. #7
2016. jan. 2. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!