Szülők, ez nagyon rossz 8. félévkor?
Sokán mondják általánosba könnyű kitűnőnek lenni, hát nekem nem megy. :(
A 7.év végi átlagom 3,78 3db 2-essel (föci, angol, fizka vagy töri) egy nagyon erős iskolába jártam, most egy "gyengének" mondható suliba járok de szerintem itt is sok a tanulnivaló. Jó tanuló vagyok, de néha becsúszik rosszabb is. A legrosszabb a matek 2,6 az átlagom (mi a felvételis feladatokból írunk dogát). A többi 3-as de inkább 4-es. A főtantárgyak pl. magyar, töri, angol 4-es (remélem nem rontom le). Biosz 3-as vagy 4-es, föci 5-ös, fizika 3-as, kémia 4-es. Anya nagyon mondja hogy tanuljak viszont ő se tud segíteni.
Szülők, ez mennyire rossz? A 7.-hez képest szerintem jobb viszont van még javítani való.
"Jó tanuló vagyok, de néha becsúszik rosszabb is."
Te jó tanuló vagy???? Akkor ki a rossz tanuló?
"A 7.-hez képest szerintem jobb viszont van még javítani való." ????
Most 9.-es vagyok.Én tavaly félévkor fele ilyen nem voltam.2-es,3-as, a tesim volt 4-es(ez volt a legjobb).De mondjuk én nem felvételiztem.Teljesen megvoltam/megvagyok elegedve magammal.
Most minden 2-es(a tesi is) kivéve a szakmai tantárgyak.Mert azokat szeretem,érdekelnek. De nincsennek igazolatlan óráim.Késés az van,de mindig bejárok. És én megvagyok elégedve.Te is legyél, mert ha ez a max. Amit tudsz akkor nincs mit tenni. Én pont így állok hozzá. Bejárok,ott vagyok és kihozom magamból a max.-ot.
Szia.Én sem voltam általánosban soha kitűnő,angolból mindig becsúszott a négyes.Most gimiben szintén ez van.:D
Pedig kb. a tantárgyak nagy részére annyit készülök,mint általánosban.
Az szerintem hülyeség,hogy könnyű általánosban kitűnőnek lenni,hiszen ott sok új,nehéz(?) tantárgy jön be,ami több embernek gondot okoz.A reált tantárgyakat nem elég tanulni,hanem előtte meg is kell érteni,így ezeknél jól jönne neked valaki,aki eltudnád magyarázni még egyszer szerintem,vagy ha erre nincs lehetőség,akkor nyissad ki a tankönyvedet és olvasd át többször,amíg nem lesz világos,ha ez nem segít,akkor pedig a neten rengeteg segédanyagot tudsz keresni.:) Nem egy rossz bizonyítvány,bár tény,hogy lehetne jobb is.
Mostmár jó tanuló vagyok és az osztályhoz képest.
Nálunk a tantárgyak felénél ki se nyitjuk a könyvet. Kémiából is más van a könyvbe amit leírunk a füzetbe, a tanár meg is mondta nem érdekli a könyv. Matek meg ugye a felvételis feladatok amivel szenvedünk heti 6 órát :/
Bár nem tudom hogy a tanultakból mit fogunk használni felnőttként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!