Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, és kamaszt nevelő...

Kamaszok, és kamaszt nevelő szülők! Erre hogy reagáljak hajtépés nélkül?

Figyelt kérdés

A húgom két év alatt, kedves-rendes lányból egy igazi p#csa lett, ha meghülyül.

Eddig egy kis flegmázáson kívül nem volt komolyabb konfliktusom vele.

Viszont tegnap este ott tartottam, hogy átmegyek, de megverem.

A lényeg, hogy megbeszélte velem, hogy ő megy a lányomért az oviba, bemennek a közeli városba a karácsonyi vásárra, aztán hozzájuk mennek, és mézeskalácsot sütnek.

Adtam neki négyezer forintot, hogy akkor igyanak egy forrócsokit, kürtőskalácsot, vagy menjenek mekibe.

Ottalszik, ma este hozza haza (ma úgy van suli, hogy karácsonyi kézműves napot tartanak, mehetett volna a lányom).

Erre tegnap este hatkor hív az óvónő, hogy ott a gyerek.

A kislányom persze bucira sírta a szemét.

Hívom a húgom, nem veszi fel. Hívom anyánkat, elmondtam mi a helyzet, neki felvette.

Össze-vissza hazudozott.

Ami a legvalószínűbb:

A barátnői a fél hármas vonattal mentek be, ő meg azt nem érte volna el, mert háromkor lehet az ovisokért menni.

Ő meg simán otthagyta.

Ráadásul kapott anyánktól is pénzt, kilencezret költött el magára (parfümöt vett, meg sminket)

Anyánk hívott ma át, de nem merek, mert attól félek, nyoma marad rajta.

Most gigabüntetést kapott.

2015. dec. 12. 09:53
1 2
 11/14 klopusz ***** válasza:

Oké, most mindenki fikázza a húgodat - teljesen jogosan. Felelőtlen annyira, hogy a kutyámat sem bíznám rá. És még a pénzedet is elköltötte. Nem semmi. Mondjuk az a négyezer forint - szerintem - pontosan a karácsonyi ajándéka volt ...

De mi van a kislányoddal? Sikerült megnyugtatni? El lehetett neki magyarázni ezt az egészet úgy, hogy ne gondolja azt, hogy mindez a te hibád?

2015. dec. 14. 09:47
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

Lepontozóknak ez legyen a legnagyobb örömre az életben!

Hogy van a kislányod, kérdező? Beszéltél a húgoddal?

2015. dec. 14. 11:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja igen, szerintem is a kapott pénz legyen a karácsonyi ajándéka...
2015. dec. 14. 13:19
 14/14 A kérdező kommentje:

Ma elviszem én.

Persze eléggé csalódott, nem nagyon érti az okát.

A húgommal nem beszéltem, brutális szobafogságot kapott, minden szórakoztatóegység nélkül (se telefon, se wifi, se notebook).

Amin azért betojhatott, hogy ezt apánk mérte ki rá, pedig általában ő az engedékeny szülő.

Közben ő értesítette a nővérünket, persze teljesen mást mondott neki, aki még engem szidott le első körben.

Aztán a húgomat, amikor anyuval elmondtuk mi történt.

Az egész család le van döbbenve, mert egyszerűen se az ilyen viselkedés, se a hazudozás nem volt rá jellemző.

Inkább mindig merev volt.

2015. dec. 14. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!