Tényleg más vagyok?
Figyelt kérdés
A többi kamasznak csak a számítógépes játék,meg stb.,de én még egy csörgővel is ellennék?Csak én vagyok ezzel így?Legózok,persze gépezek is,mint most,de nem lógok egyfolytában azon.Plüssökkel játszok...Ez gáz?
12/L
2015. nov. 22. 11:11
1/7 anonim válasza:
"Egy csörgővel is ellenék", ez aranyos! :)
Örülj neki, hogy nem vagy gépfüggő, ez jó dolog. Próbáld minél változatosabban tölteni a szabadidődet - olvass, sportolj, sétálj, társasozzatok (ha van kivel), kártyázzatok... és igen, plüssökkel is játszhatsz, ha ahhoz van kedved, szerintem nem ciki 12 évesen, ha közben már más dolgok is érdekelnek.
2/7 anonim válasza:
előző vagyok, *ellennék, bocsi. :D
5/7 anonim válasza:
"én még egy csörgővel is ellennék" - nem lehet túl stresszes dolog karácsonyi ajándékot találni neked ;)
6/7 anonim válasza:
12 éves gyerek vagy, dehogy gáz
De ha más számítógépezik az se gáz
Mindenki azzal játsszon amivel játszani szeret.
7/7 anonim válasza:
Csak ennyit tennék hozzá: irtó jókat szoktam barbizni a hétéves unokahúgommal 19 évesen. :DD És semmi baj velem, egyszerűen nem köt le a kétdimenziós "valóság", amit a számítógép nyújt, sokkal szívesebben töltök el minőségi időt másokkal, minthogy a számítógépbe vagy okostelefonba bújnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!