Csak engem zavar, hogy minden fiatal ugyan úgy néz ki? 13/L
Nyugi! Engem is nagyon zavar! Pers mé azt mondom hogy irigy vayok rajuk, mert én is tudnék ugy ki nézni, de nem akarok, nem akarok szallag lany lenni, nem akarok átlagos lenni! Egyedi akarok lenni! Törekedj te is erre! Legy egyedi, legy onmagad! Be érdekeljen mas véleménye!
16/L
Engem nem zavar. Nem kifejezetten érdekel, hogy ki mit aggat magára, amíg tiszták a ruhái, ápolt és az évszaknak megfelelően van felöltözve. Persze, tudom, egyeseknek az öltözködésben nyilvánul meg az önkifejezés, de én nem tartozom ide.
Vedd fel, ami kényelmes és jól érzed magad benne. Nem leszel se több, de kevesebb attól, hogy milyen ruha van rajtad. :)
20L
Szerintem a kérdező tipikusan a tömeg dolgokra gondol.
Air max/Air force,fiúknál ülepes gatya,baromi hosszú pólók,fuxos arany óra(ami hamisítvány legtöbb esetbe),oldalt felnyírt,fejtetőn baromi hosszú haj,és az iPhone,bár az csak kiegészítő.
Vagy lányoknál azntr ugyanez,csak ehhez még hozzájön a derékra kötött kockás ing. Ez ugyebár elengedhetetlen.
Ha nem erre gondoltál,akkor bocsi.
Egyébként engem nem zavar egyáltalán,valamilyen szinten is így nézek ki sajnos,és nagyon jól tudom,hogy nincs stílusom,de nekem ez tetszik,szóval szerintem mindegy.
16L
Nyolcasban van egy csöpp... talán normális viselkedés?
Fene tudja.
Engem a lelki egyediség hiánya, az ész hiánya zavar a leginkább.
Meg persze, a viselkedés...
az összes ilyen kis kákabelű porbafingó azt hiszi, övé a világ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!