Miért ilyen előreitélők a szülők?
13 éves a lányom.És az eggyik szülőin nem voltam ott és egy anyuka kivel barátnők vagyunk ugyan úgy mint a lányaink elmesélte ,hogy az én lányom a téma...Azt mondta egy kedves anyuka az osztályfőnöknek,hogy a kedves .... nem tanul semmit,hármas dolgozatokat ír és mégis megkapta az 5 bizonyítványt félévkor és negyedévkor is.Aha persze mikor majd nem mindenből 4-es lett.És ugye az öltözködése is téma...mert,hogy ő magassarkúba jár meg sminkeli magát(ami egyszer fordult elő akkor is csak kihúzta feketével alul a szemét).A lány osztálytársai is többnyire ilyenek vele.Irigykedhetnek amiért ő több mindent megkap,vagy mi a csuda,de már nagyon idegesítő,hogy a lányom állandóan ki van ezek miatt.Hogyan kezeljem őket?És a lányom?
Miért ilyenek?Előre is köszönöm Mindenkinek!
nem tudom miért baj sok szülőnek ha egy kisebb lány kicsit nagylány akar lenni.. attól még nem rib@nc meg kurv@ :S
meg nem tudom miért dumál a kedves szülő amikor ezerszer rosszabb 13éves lányok vannak.. attól hogy magassarkút hord meg kicsit néha kifesti magát attól még lehet normális. az osztálytársai irigykednek a szülőnek meg feltűnési viszketettsége volt aki nem bírta ki hogy ne szólaljon meg a szülőin. szerintem ne foglalkozzatok velük :)
16/L
Imádom, hogy az emberek ennyire kétszínűek... Röhejes, hogy itt megy az "ááá, nem baj hogy a 13 éves kislány magassarkút hord meg sminkeli magát, kamaszodik, ez teljesen természetes", más kérdéseknél meg "13 éves, és sminkeli magát, fujj, kis ribanc, magassarkút hord, nevetséges, szánalmas kis tiniribi az összes".
Szerintem ez igazán szánalmas. 13 évesen a kiscsaj még ne sminkelje magát, suliba se, mert 90%- hogy gáz lesz az összhatás (az alul kihúzott szem meg tragikus, senkinek sem áll jól), magassarkút is max suliünnepekre.
Utolsó válaszolónak.
Ha nem szólnak sminkelheti magát.Persze finoman...
Meg mi az, hogy senkinek nem áll jól? Attól még, hogy rajtad valószínűleg borzalmasan néz ki, máson lehet szép.Például nekem mindenki azt mondja, hogy kifejezetten jól áll.
Ne magadból indulj ki, kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!