Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen előreitélők a szülők?

Miért ilyen előreitélők a szülők?

Figyelt kérdés

13 éves a lányom.És az eggyik szülőin nem voltam ott és egy anyuka kivel barátnők vagyunk ugyan úgy mint a lányaink elmesélte ,hogy az én lányom a téma...Azt mondta egy kedves anyuka az osztályfőnöknek,hogy a kedves .... nem tanul semmit,hármas dolgozatokat ír és mégis megkapta az 5 bizonyítványt félévkor és negyedévkor is.Aha persze mikor majd nem mindenből 4-es lett.És ugye az öltözködése is téma...mert,hogy ő magassarkúba jár meg sminkeli magát(ami egyszer fordult elő akkor is csak kihúzta feketével alul a szemét).A lány osztálytársai is többnyire ilyenek vele.Irigykedhetnek amiért ő több mindent megkap,vagy mi a csuda,de már nagyon idegesítő,hogy a lányom állandóan ki van ezek miatt.Hogyan kezeljem őket?És a lányom?

Miért ilyenek?Előre is köszönöm Mindenkinek!

2010. márc. 11. 19:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
nem kell foglalkozni a rosszindulatú emberekkel! a lányod gondolom hetedikes, ezt a kis időt már kibírja, utána úgyis középsuli :) arra azért figyelj, hogy magassarkút ne hordjon gyakran (inkább csak ünnepkor vegye fel), mert ebben a korban az nagyon tud ártani a gerincnek, és a lúdtalp veszélye is megnő!
2010. márc. 11. 19:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Igen csak ünnepekor húz magasat,de ezek még akkor is kibeszélik.Nem tudom,hogy lehet valaki ennyire rosszmájú.
2010. márc. 11. 19:36
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
bunkók és kész...nekem mikor az esküvőm volt, az egyik koszorúslányom annyi idős volt, mint a Te lányod most...és rajta is szép smink (visszafogott, persze, nem feltűnő, inkább üde, fiatalos), gyönyörűen feltűzött haj, magas sarkú cipő (nem csak a koszorúslány-ruhához, a buliba is!). most akkor őt is meg lehetett volna szólni? nem hiszem...
2010. márc. 11. 19:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát igen elég bunkók.Hisz még fiatalok elöttük az élet,szerintem nem 80 évesen kell majd fiatalosnak lenni.Csak kamaszodnak ennyi.Nem tehetek arról,hogy ők így nevelik a lányukat-akit sajnálni tudok-.Nem kellene mást lenézniük,először a saját lányukall számoljanak el!
2010. márc. 11. 19:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom miért baj sok szülőnek ha egy kisebb lány kicsit nagylány akar lenni.. attól még nem rib@nc meg kurv@ :S

meg nem tudom miért dumál a kedves szülő amikor ezerszer rosszabb 13éves lányok vannak.. attól hogy magassarkút hord meg kicsit néha kifesti magát attól még lehet normális. az osztálytársai irigykednek a szülőnek meg feltűnési viszketettsége volt aki nem bírta ki hogy ne szólaljon meg a szülőin. szerintem ne foglalkozzatok velük :)

16/L

2010. márc. 12. 15:06
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,hát igen nem is fogunk velük:)
2010. márc. 12. 15:54
 7/14 anonim ***** válasza:
nálunk is ez megy,én is felvettem magassarkút és egy hétig csak az volt a téma.azt veszem fel,amit akarok,és úgy festem ki magam,ahogy akarom.a lányod osztálytársai egyszerűen pletykafészkek,akik imádják hogy a legkisebb dologról is 1 hónapig lehet beszélni.sz*rja le a lányod őket,jön a középsuli,lesznek ott normálisak:)a kedves anyukával pedig szerintem beszélj
2010. márc. 12. 19:14
 8/14 anonim ***** válasza:
engem azert szekaltak, mert gazdagabb vagyok.....de azota kikoltoztunk dubaiba es sokkal jobb itt:)
2010. márc. 12. 19:51
 9/14 anonim ***** válasza:

Imádom, hogy az emberek ennyire kétszínűek... Röhejes, hogy itt megy az "ááá, nem baj hogy a 13 éves kislány magassarkút hord meg sminkeli magát, kamaszodik, ez teljesen természetes", más kérdéseknél meg "13 éves, és sminkeli magát, fujj, kis ribanc, magassarkút hord, nevetséges, szánalmas kis tiniribi az összes".

Szerintem ez igazán szánalmas. 13 évesen a kiscsaj még ne sminkelje magát, suliba se, mert 90%- hogy gáz lesz az összhatás (az alul kihúzott szem meg tragikus, senkinek sem áll jól), magassarkút is max suliünnepekre.

2010. márc. 14. 17:52
 10/14 anonim ***** válasza:
46%

Utolsó válaszolónak.

Ha nem szólnak sminkelheti magát.Persze finoman...

Meg mi az, hogy senkinek nem áll jól? Attól még, hogy rajtad valószínűleg borzalmasan néz ki, máson lehet szép.Például nekem mindenki azt mondja, hogy kifejezetten jól áll.

Ne magadból indulj ki, kérlek.

2010. márc. 14. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!