Gyakorló szülők, gyermekkori maszturbálás: tiltani, tűrni vagy támogatni?
Nem vagyok szülő. De kiskamaszként rendszeresen láttam a fiatalabb fiú testvéremet maszturbálni. A szüleim csak viccesnek tartották, hiába szóltam nekik, hogy engem zavar.
Testvérem valószínűleg már nem emlékszik erre, de engem kísérteni fog amíg élek.
Szerintem el kell fogadni, de meg kell magyarázni a gyereknek, hogy csinálja amikor egyedül van, mert ez egy privát dolog.
23-as, te beteg vagym ba.dmeg?! Nem, azért csinálta, mert kamasz, és normális!
Vagy akkor a táborban a srácok is egymásra verték? Ne légy már hüye!
Amúgy: senkinek semmi köze a másik önkielégítéséhez, annyi a szülő dolga, hogy szóljon a gyereknek, hogy mások előtt ne.
Az én húgom már 1 évesen csinálta a baba kocsiban,amikor már ülni tudott.
Nem tudta mit csinál,csak ösztönösen végzett egy mozgássorozatot,nem a kezével,hanem a lábaival végezte.
Akkor a szüleim sem tudták mit csinál,és a védőnő világosította fel őket arról,hogy ez micsoda.
Később az óvodában is csinálta.
Kb a többi gyerek fel sem fogja,hogy mi ez.
"Gyakorló szülők, gyermekkori maszturbálás: tiltani, tűrni vagy támogatni?"
Na, például pont ezt kellene középiskolában tanítani, hogy az ilyet hogyan kezelje az ember, a leendő szülő. Nem pedig az endoplazmatikus retikulummal és az aranybullával tömni szerencsétlenek fejét!
A "szülő" egy külön szakma lenne, és fel kéne készíteni a fiatalokat erre a szerepre. Talán meglepő, de nem mindenki tudja alapból, egyes helyzetekben mi a jó és miért.
De a katarzis és a harmonikus rezgőmozgás fontosabb, úgy látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!