Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire baj, hogy tökéletesne...

Mennyire baj, hogy tökéletesnek mondott életet élek? 18F

Figyelt kérdés

Rólam pár gondolat

-Nyári szünetben dolgozok

-Nem járok bulizni

-Nincsenek barátaim

-Nem érdekelnek a lányok

-Jól tanulok

-Nem mozdulok ki otthonról, kivéve a munkát

-Nem iszok alkoholt

-Nem cigizek

-Nem csókolóztam még

-Nem beszélek csúnyán, mert ha beszélnék megvernének

-Nem feleselek, nem lázadok semmi ellen, ha lázadnék ütnének

-mindent úgy csinálok ahogy anya mond, semmiben nem mondok ellent

-Egyetemre készülök

Stb

2015. jún. 30. 22:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez így el tökéletesen rossz élet el is mesélem hogy miért.

-ha nem jársz bulizni akkor sosem lesznek barátaid se csajod amit te sem akarhatsz komolyan

-ha nincsenek barátaid akkor csajod se lesz mert nem szeretik az élettelen fiúkat

-azt hogy a lányok nem érdekelnek nem tudom elhinni legfeljebbb már elfogadtad hogy nincs esélyed

-a jól tanulás nagyon jó dolog ha engem kérdezel lehet hogy többet kéne tanulnj és kevesebbet bulizni

-ha nem mozdulsz ki otthonról akkor mégis mivel töltöd a szabadidődet?

-az alkohol kis mértékben jót tesz és elősegíti a vicces eseményeket

-ha eddig nem csókoloztál az azt jelenti hogy még sosem érezted igazán jól magad

-a csúnya beszéd nem szép de tény hogy csökkenti a fájdalmat

-ha normális életet biztosítanának neked a szüleid nem lenne szükség "lázadásra".

-semmit sem kéne úgy csinálnod ahogy az anyád mondja mert a kérdésedből látszik hogy nem beszámítható.

-az egyetem ilyen múlttal csak szenvedes lesz

És a szüleid abba is beleszólnak hogy mit nézhetsz a TV-ben és milyen zenéket hallgathatsz? Pl. Ha Green Dayt hallgatnál akkor a kedves édesanyád mérges lenne mert annak pár számában csúnya szavak hangzanak el?

2015. júl. 1. 11:11
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy amikor megnyitottam a kérdést, arra számítottam, hogy minimum valami újgazdag srác írását fogom olvasni arról, hogy mindenki elítéli az apucitól kapott új lakás, autó meg ájfonhat miatt. Szóval, kicsit meglepődtem, amikor végigolvastam a kérdést. Lehet, hogy az én értékrendem van elcsúszva, de én ezt nemhogy tökéletesnek, még életnek se hívnám. De ha neked jó így, nekem aztán nem baj, hogy anyuci szoknyáján ülsz - és eközben magadat felsőbbrendűnek érzed, mert te aztán jobb vagy azoknál, akik ebben a csúúúnya megromlott világban élnek (bocsi, csak megérzés, hogy így gondolod). De mondd már el, mire fogsz menni az egyetemen? Mert hiába tanulsz, az élet nem csak arról szól, hogy jól tanulsz, meg egyetemre készülsz. 17L (szintén egyetemre készülök, jól tanulok,jó a kapcsolatom a szüleimmel, nem lázadok én sem - de emellett valahogy beleférnek az életembe a barátok, a bulik, és a kapcsolatteremtés is)
2015. júl. 1. 11:13
 13/29 anonim ***** válasza:
gépezik egész nap...
2015. júl. 1. 11:37
 14/29 A kérdező kommentje:

Nem gépezek, egész nap.

Állatok vannak ,tehenek velük sok a munka. Azt csinálom.

2015. júl. 1. 11:53
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ez nem tökéletes. Nagyon ingerszegény, szerintem ebből később súlyos problémáid is lehetnek. Egyedül vagy, nincsenek barátaid, félelemben élsz (mert megütnek pl ha nem teszed azt amit mondanak)

Mivel föltetted a kérdést, gondolom te is érzed, hogy valami nem stimmel az életeddel.

2015. júl. 1. 15:56
 16/29 anonim ***** válasza:
Semmi sem stimmel az életeddel és ha nem változtatsz rajta akkor nem is fog. Ha nincsenek barátaid nincs életed ez ilyen egyszerű. 16/
2015. júl. 1. 17:16
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha jársz dolgozni, még igényed sincs rá, hogy összehaverkodj a többiekkel?
2015. júl. 1. 19:46
 18/29 A kérdező kommentje:
Saját gazdaságban dolgozok, több km-re a falutól.
2015. júl. 1. 19:49
 19/29 anonim ***** válasza:
Úgy érted hogy egész nap egyedül vagy?
2015. júl. 1. 21:24
 20/29 A kérdező kommentje:

Nem, hanem anyával vagyok. De sokat vagyok egyedül.

Együtt dolgozunk.

2015. júl. 1. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!