Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Középiskolások, ti hogyan...

Középiskolások, ti hogyan oldjátok meg az ebédet?

Figyelt kérdés

Szakközépiskolába járok és nincs menza a gyakorlat alatt. Ez azért rossz mert nem tudok hol megebédelni. A közelben van egy ételbár de az a legrosszabb, hogy háromnegyed egykor (ekkora érek oda) már bezárják, mert 11-től fél egyig, mindent elvisznek. Otthon nincs főtt kaja ebédre hétköznap. Anya-apa dolgozik egész nap. És nem azt mondom, hogy mindennap legyen, de azért egy idő után jól esik a melegétel ebédre. Ti ezt hogyan oldjátok meg? Az ilyenek, hogy McDonald's vannak csak az a baj, hogy 1-2 km-rel arrébb, így nincs kedvem odáig elmenni.

Akik gyakorlaton vannak még, azok hogyan oldják meg az ebédet?

2015. jún. 20. 14:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Teletálat?
2015. jún. 21. 11:53
 12/18 anonim ***** válasza:

[link]

nem feltétlen ezt, hanem ha van valami hasonló a közeletekben. Vannak olcsóbbak is.

2015. jún. 21. 12:40
 13/18 anonim ***** válasza:
És a délelőtt folyamán nincs egy szüneted, amikor kimehetsz venni ebédet abba az ételbárba? Megveszed egy órával előbb, utána meg megeszed. Elvitelre is lehet kérni kaját.
2015. jún. 21. 20:53
 14/18 A kérdező kommentje:
10:30-tól 11:00-ig van nagyszünet és az ételbár pont 11-kor nyit. Mesteri időzítés de komolyan.
2015. jún. 21. 21:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Figyelj, fogod magad, felhívod az ételbárt, hogy tegyenek már neked félre valami ételt, csak ez meg az a problémád van. Ha minden nap így oldod meg, hozzászoknak.
2015. jún. 22. 07:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát én amúgyis ilyen iskolába járok, ahol van ebédszünetünk, általában elmegyek egy étterembe. Akár gyrost eszek, rendes hamburgert, rántotthúst, vagy amit megkívánok
2015. jún. 25. 22:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem is van gyerekem, és én sem várnám el, hogy középiskolában maga gondoskodjon az ebédjéről.

Mennyi zsebpénzt kapsz, futja belőle arra, hogy mindennap étteremben egyél?

Ha semmiképp nem akarnak főzni, akkor rendeljenek valamit neked.

2015. jún. 30. 23:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Anyudat kérd meg, hogy a munkahelyén rendeljen plusz egy menüt. Hazaviszi, másnap elhiheted magaddal.

Én évekig így ettem. :)

2015. jún. 30. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!