Kamaszok! Nektek milyen lett a bizonyítványotok és mennyire vagytok vele megelégedve?
Azt is írjátok oda, hogy hanyadik évfolyamot végeztetekf llel!
Szülők is leírhatják, hogy a gyeremekük, hogy végezte el ezt a tanévet és menyire van megelégedve a teljesítményével.
Szentendrén a Móriczban 4,71-es átlagom lett idén, 11.-ben. Így jeles lettem, rajtam kívül az osztályban még egy jeles van.
Ahhoz képest hogy
8.-ban 4,8
ezután jött a gimi:
9.-ben 3,88
10.-ben 4,07
Most ez nagyon jó.
11. osztály, erős gimiben (fiú): 4,67: a matek lehetne ötös is, főleg, hogy emelt érettségi lesz jövőre, de a C1-es angol vizsga miatt elégedettek vagyunk.
9. osztály, erős, bentlakásos hatosztályos, fiú:4,5: NEM vagyunk elégedettek, többre lenne képes.
7. osztály, erős nyolcosztályos gimi, fiú, 4,71: 1 tantárgyon kellene javítani, elégedettek vagyunk.
6. osztály, erős általános iskola, lány, 4,91, 1 négyessel (informatika), maximálisan elégedettek vagyunk.
Ezeket mint szülő írtam saját gyerekeimmel. A gyerekek ugyanígy érzik.
Azt a mindenit, nem mondjátok. A mai fiatalság mind ilyen jól tanul? Vagy pont a gyk-ok? Hihetetlen, de komolyan:)
Akkor nem aggódom a nyugdíjam miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!