Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg baj ha nem utálom a...

Tényleg baj ha nem utálom a cigányokat?

Figyelt kérdés

Anya nagyon fajgyűlölő pedig a családból senki sem rasszista szoval nem tudom mi lehet az oka. Jöttünk haza a városbol és épp jött egy cigány anya elkezdte szidni pedig semmit sem csinàlt. Megkérdeztem miért utálja őket, a válasza: A normális ember nem szereti őket. Én mondtam neki hogy én nem vagyok rasszista. Anya szerint nagy baj. Ha normálisan viselkednek akkor nincs semmi baj velük de viszont ha tipikus cigányok akkor én sem kedvelem őket

Tényleg baj hogy nem vagyok rasszista?

14/L

2015. jún. 13. 22:44
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
cigányban is van rendes, normális és van az alja, de ez a magyarok között is van. Mikor gimis voltam, a kollégiumban összejöttem egy cigány lánnyal, eleinte nem tudtam hogy az, a többiek meg nem mondták. Nagyon rendes volt, totál nem látszott rajta, jó tanuló volt, ápolt, egyszóval normális. Akkor derült ki a dolog amikor találkoztam az apukájával mert rajta látszott, mármint hogy elég fekete bőre volt, viszont én még embert olyan értelmesen és választékosan nem halottam beszélni mint őt. Az anyukája szintén nagyon kedves, aranyos, rajta sem látszott hogy cigány. Rendes környéken laktak, a szomszédaik szerették őket, jóba voltak mindenkivel. Szüleim mikor megtudták, ellenezték a dolgot de nem érdekelt, a mai napig együtt vagyunk.
2015. jún. 16. 20:12
 22/35 anonim válasza:
Tudod az én családom normális, anyukám tanult ember apukám a légynek sem tudna ártani! Mindig arra tanított a mamám is hogy ne lopjak inkább kérjek! És ahogy idősödök egyre többet ér engem negatívum a származásom miatt!
2015. jún. 16. 22:34
 23/35 anonim válasza:
Az fáj a legjobban amikor a játszótérre a 1,5 éves kislányommal lemegyek és az anyukák már húzzák is el a gyerekeket az enyémtől! Nem kívánom senkinek ezt az érzést!Már ilyen kis korban beléjük nevelik a rosszat! :(
2015. jún. 16. 22:37
 24/35 anonim válasza:
Bajnak nem baj. Az utálattal nem mész semmire. De naív se legyél, nem árt ha tudod mire számíthatsz egy átlagos cigánytól. Idővel majd már ránézésből, viselkedésből megtanulod megkülönböztetni a sima ingyenélő, hangoskodó, a kötekedős, lopós, esetenként rablós, késelős cigányokat a rendes cigányoktól. Utóbbiból mondjuk lássuk be, egy darabig biztos nem sokat találsz, de ha igen akkor azokat nyugodtan kezeld normálisként. Ha pedig a féreg fajtájukkal találkozol akkor vagy kerüld el őket vagy tanuld meg megvédeni magad.
2015. jún. 17. 02:39
 25/35 anonim válasza:

#21/24 Fajáruló.

#23/24 Jól teszik, hogy elhúzzák.

Menj Indiába, ha nem tetszik a dolog.

2015. jún. 17. 11:19
 26/35 anonim ***** válasza:
25-ös, miért lennék fajáruló?? De beteg az agyad...
2015. jún. 17. 11:36
 27/35 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 15-ös válaszoló.

Utolsó, ne törődj vele. Tökre fölösleges. Lehet 12-13 éves, még nem tudja mit beszél, mivel a családja gondolom belenevelte a rasszizmust, vagy mint leggyakrabban a média.

Mindenesetre, az sem érdekel, mi váltja ki belőle a rosszindulatot. Az ilyen emberekkel (írásából itélve), nem nagyon lehet beszélgetni. Szóval hagyd szerintem. :)

2015. jún. 17. 11:55
 28/35 anonim válasza:

Lehet beszélgetni velem. Az értelmes embereket meghallgatom.

Nem talált. Nem 12-13 éves vagyok.

TV-t nem is nézek.

Nem vagyok rasszista, csak az ember színe fehér.

2015. jún. 18. 13:56
 29/35 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok rasszista, csak az ember színe fehér." ezzel mindent elmondtál magadról, büszke lehetsz rá!

Akkor a kínaiak, japánok, thai-ok sem emberek mert ők sárgák és ferde a szemük, az afrikaiak sem mert ők feketék??

Tudod, én is és barátnőm is egyetemet végeztünk, én már doktoráltam, ő jövőre fog, mindkettem a magyar nyelven kívül még két nyelvet beszélünk. A szülei hiába cigányok, tanítatták a lányukat, tisztességben felnevelték, kiváltak a többi roma közül akik nem akarnak beilleszkedni a társadalomba és ők maguk is elitélík azokat a romákat akik nem hajlandóak arra hogy integrálódjanak. De szerinted akkor is csak egy utolsó cigány marad, függetlenül attól hogy mit ért el az életben és még mit fog. Őszintén mondom, légy büszke magadra, te biztos sokkal több mindent fel tudsz mutatni.

2015. jún. 18. 14:25
 30/35 A kérdező kommentje:

Na úgy látom kezd kialakulni veszekedés amit nagyon nem szeretnék

De gondolkoztam továbbra sem leszek rasszista, továbbra sem a külsőt nézem és továbbra sem ítélkezem

Amúgy anyám sem fehér hanem nagyon barna de ő a sok szolizástól akkor ő sem ember ??

29.válaszoló: Gratulálok a doktorihoz és a nyelvtudáshoz is :) Jó látni hogy még vannak értelmes emberek. Mamáék falujába van egy roma család. 2 gyerekük van, dolgoznak, tisztességesen élnek, szebben beszélnek mint anyám.

Bár a tipikus cigányokat én sem szeretem ahogy írtam

Nem leszek olyan mint a anyám aki mindenkit csak leszólni tud, nem tud semminek sem örülni és most egy garzomban nyomorodunk ő meg 3 műszakban dolgozik egy gyárban. Én orvosi diplomát szeretnék, szép házat, állatokkal, családdal igaz anya nem hisz bennem de megvalósítom

2015. jún. 18. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!