Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Lányom öngyilkos...

Mit tegyek? Lányom öngyilkos akart lenni

Figyelt kérdés

17 éves lányom öngyilkos akart lenni. Épp jöttem haza bevásárlásból és az egyik legélesebb kést találtam nála. Szerencsére nem vágott át nagyobb eret. Mivel nekem nem mondott semmit elvittem a munkahelyi pszichiáterhez de ott is csak ült. Amit tudok:

-egy lány piszkálta a suliba akire még mindig haragszik

-a barátja szakítani szeretne vele

-a felkarján apró véraláfutások vannak. Jár sportolni ahol lehet nagyot esni de ez nem az

-és ma reggel beszéltem a barátjával, lehet terhes a lányom de a gyerekem nem mond semmit

Én ebből azt rakom össze hogy lehet terhes viszont a barátja nem szeretné a babát de viszont annyit kiszedtem a lányomból hogy 22-én kéne megjönnie addig még van 11 nap és még ott van a véraláfutás, 11 éve jár sportolni, megtudom különbeztetni a sérüléseket

Azt mondta egy valakinek hajlandó elmondani, az apjának, de ő januárban meghalt :(

Mit tehetnék még? Vasárnap lett 17 éves, azóta ilyen de ott nem történt semmi

A legjobb barátnőjével is akartam beszélni de ő azt mondta már lassan 3 hete nem barátok

Mit tehetnék hogy jobb legyen a kedve?

Egy kétségbeesett anyuka

2015. jún. 11. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Korábban volt köztetek bármilyen kommunikáció??

Te is tudod. hogy 11 nappal korábban nem lehet tudni, terhes-e.

Habenned nem bízik, keressetek vkit, akiben igen.

2015. jún. 11. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

szerintem itt az apukája halála és a nélküle töltött szülinap a problémája, és persze a többi is rátehet egy két lapáttal.

azt tanácsolom légy türelmes, de ne tolakodj. próbálkozz és beszélj orvossal is.

2015. jún. 11. 16:20
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

pszihologus es beszelgess vele. Valamint ne hagyd egyedul, ha tudod. Ejszaka is nezz ra. Biztositsd rola, hogy barmi is a baj ketten megoldjatok. Az ongyilkossagi kiserlet azt mutatja, hogy mar nagy a baj a pszihejevel. Egeszseges elme nem csinal ilyet.

Ha kell kenyszerpiheno egy pszihiatrian.

Vigyazz ra, vegyel ki szabadsagot.

2015. jún. 11. 16:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Régebben is sokat beszélgettünk, a lányom teljesen kiegyensúlyozott, boldog kamasz volt.

21-én apák napja, először apa nélkül. A 7 éves lányom kérdezgeti mostanában hogy így hogyan fogjuk megünnepelni ha nincs apa :(

2015. jún. 11. 16:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Holnap szerencsére nem dolgozok
2015. jún. 11. 16:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja és most nyáron költözünk, lehet még ez is közrejátszott
2015. jún. 11. 16:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha messze költöztök és iskolát kell váltania meg hasonlók akkor érthető hogy megviseli.
2015. jún. 11. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Először is beszéld meg vele hogy akármi történt nem fogsz haragudni, segíteni szeretnél és tényleg akármit mond, NAGYON KÉRLEK tényleg ne akadj ki, ne hibáztasd, balesetek történnek és MINDENT meg lehet oldani, ilyenkor az a legfontosabb hogy mellette állj. Ha valami kisebb dolgot elmond, tedd ezt és egy idő után ha megbízik benned annyira hogy tudja nem akadsz ki egy idő után elkezdhet megnyílni.

A terhességes dolognál is, tudom ez minden szülő rémálma de neki se jobb, hidd el. Szerintem mondd el neki hogy hallottál erről és szeretnéd ha elmondaná az igazat mert ha titkolja csak még nagyobb baj lesz de ha időben szól meg tudjátok oldani.

És mégegyszer kérlek, ne hibáztasd semmiért hogy "miért hagytad" így alakult és kész, a tény hogy meg akart halni ezek miatt bizonyítja hogy így is eléggé rosszul érzi magát miattuk,nem kell olaj a tűzre.

2015. jún. 14. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!