Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiu ikrekrol irnatok valamit?

Fiu ikrekrol irnatok valamit?

Figyelt kérdés

Igaz hogy megerzik a masik gondjat?

Egymasban biznak a legjobban?

Szeretnek egyutt lenni, es igy nehezebben baratkoznak?

Nagyon irigyek tudnak lenni a masikra?

Bizalmasak egymassal?

Ha az egyikuk meleg akkor nagy eselyjel a masik is? Es a testvere tudja?

Igaz hogy heterokent is vonzhatja oket a masik teste?

Koszonom ha valaki valaszol:)

2015. jún. 11. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:

4 és fél évesek a fiúk nálunk, szóval nem tudok minden kérdésre válaszolni.

Szeretnek együtt lenni, együtt játszani, de sokat veszekednek, születésük óta rivalizálnak, próbálnak egymásnál dominánsabbak lenni. Mindketten nagyon erős, de különböző egyéniségek. Igen, irigykednek is. Van egy öccsük, hozzá is ugyanígy állnak egyébként.

Másokkal ugyanúgy barátkoznak az oviban, vannak közös barátaik, de van 1-1 fiú és 1-1 lány barátjuk is, aki nem közös.

2015. jún. 11. 15:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ;)
2015. jún. 11. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Az öcséim egypetéjű ikrek, most 15 évesek. Az első kérdésre nem tudom a választ, sosem mondták, hogy lenne ilyen képességük, és amúgy sem hiszek az ilyesmiben. A második kérdés szerintem igaz. Mármint úgy félig meddig, ugyanis ha hármunk közül valamelyikünknek problémája van, akkor a másik kettőnek mondja el elsőnek. Ez a szüleink válása óta így van. A harmadik kérdés rájuk egyáltalán nem igaz. Oké, valamennyire szeretnek együtt lenni, de nincsenek összenőve: teljesen más a baráti társaságuk, mást szeretnek csinálni. Negyedik kérdés régebben sokkal igazabb volt. Ahogy nőnek, úgy komolyodnak, és egyre kevésbe irigyek egymásra. Legaábbis nyíltan, mert ugye nem látok a fejükbe. Az ötödik kérdést már megválaszoltam a másodiknál. A hatodik szerintem buta kérdés. Ők két teljesen különálló személy, nem hasonlítanak mindenben. Attól, hogy az egyikük meleg, a másik ugyanúgy lehet hetero is, de meleg is, semmi köze ahoz, hohy ikrek. Az pedig, hogy elmondja-e, ikerpártól függ. Az öcséim elmondanák, de lehet, hogy van olyan, aki nem. Egyelőre egyikük sem állt elő ilyesmivel. A hetedik kérdésre nem tudom, és nem is akarom tudni a választ. De szerintem lehetséges, ez minden kamasszal előfordul. Ha nem az ikre, akkor egy barátja, egy ismerőse vagy akár egy híresség felé. Velem is volt, hogy megnéztem egy lányt, sőt férfiasan - nőiesen - bevallom, fantáziáltam is lányról. De ettől, köszönöm szépen, hetero vagyok. 17/l
2015. jún. 14. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a volt barátomnak volt ikertestvére as amit tapasztaltam:

-nem érzik meg

-ők nem bíztak egymásban kifejezetten

-nem igazán vannak többet együtt mint a testvérek

-irigyek hát

-nem túl bizalmasak

-ez jó kérdés, a stílusuk biztos más szóval valószínűleg nem biztos hogyha az egyik meleg a másik is

-ezt sose kérdeztem és nem biztos hogy meg akartam tudni :D

2015. jún. 14. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!