Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mennyire néznétek...

Kamaszok, mennyire néznétek ki egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Mit gondolnátok, ha egy iskolatársatok/osztálytársatok világmárkák ruháit, cipőit, kiegészítőit használná a mindennapokban is?

Stílusosan, divatosan öltözködne persze, nem az lenne a szeme előtt, hogy minden ruhadarabján 25 cm-es betűkkel ott legyen a márkajelzés.

Középiskolás korosztályra gondolok leginkább.

2015. jún. 9. 17:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, utálom a hajamat. Nagyon. Az hogy msáok póthaj nélkül élnek... egészségükre. Szerintem egy póthajtól nem lesz valaki se több, se kevesebb. Engem nem érdekel, hogy nekik nincs, őket ne érdekelje, hogy nekem meg van. (Egyelőre még nincs is, csak szeretnék majd.)

Igen, pontosan, én így érzem jól magam. Póthajjal (fogom), sminkkel, és olyan öltözködési stílussal, amihez sok szoknya passzol. Én csakis magamnak szeretnék tetszeni, nem másoknak. És magamnak így tetszenék. És pont, hogy azzal csapnám be magamat, ha nem sminkelnék meg hasonlók. Mivel én imádom a sminket (ne értsd félre, attól még nem szoktam túlzásokba esni). Pont hogy ez vagyok én, ez illik hozzám. Nem szeretnék csak azért nem sminkelni, mert az ésnak nem tetszik. A stílusom pedig nem olyan, hogy mindenféle csilivili miniszoknya, magassarkú és rózsaszín kistáskák, szemöldökik kifestett szemhéjakkal és piros rúzzsal... Inkább elegánsabbnak nevezném a stílusomat. Tény, hogy nagyon szeretem a szoknyákat, de nem feltétlenül a miniszoknyákat. A magassarkúkat pedig utálom. És senki nem mondta, hogy a külsőmmel szeretnék "hódítani" (nem is tudnék). Igazából semmivel se, mert nem is szeretnék kapcsolatot, fulltime fangirl vagyok. De tegyük fel, hogy ismerkednék egy fiúval (ami egyébként kb lehetetlen, messziről elkerülnek a fiúk, kb embernek se tekintenek... Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy forever alone leszek. Igen, még barátom se volt soha. A külső mellett valószínleg még az is közrejátszik ebben, hogy nagyon délénk vagyok, meg nem vagyok menő, nem szoktam beszólogatni a többieknek...). Na de térjünk vissza az eredeti témára. Szóval tegyük fel, hogy ismerkednék egy fiúval. Akkor egyáltalán nem, azt szeretném, hogy a külsőmet szeresse (ami szintén lehetetlen amúgy). Az rosszil is esne, ha a belsőm egyáltalán nem érdekelné. Bár belülről sem szeretem magamat, azért törekszem rá, hogy jobb legyek. Ugyanez van a külsővel is. Na meg ha valakit egyáltalán nem érdekel a belső, akkor miről beszélgetnek? Mert az egy igen fontos része egy kapcsolatnak. Én szeretnék beszélgetni a jövendőbeli párommal (már ha lesz) a hobbijainkról, zenéről, filmekről, egyéb érdeklődési körökről (pl. foci. Kinéznéd egy póthaja, sminkes, szoknyás lányból, hogy teljesen odáig van a fociért?). Tudom, hogy konkrétan nem nekem írtad (csak arra gondoltál közben), mivel ezek rám nem igazak, így nem is veszem magamra. De hogy a sok plázacica az ujjai köré csavar 10 fiút... hát, mit ne mondjak, nem esik jól, de hajrá. Azok a fiúk is olyanok, amilyenek...

Arra reagálva, hogy mi a véleményem a sminkes, miniszoknyás plázacicákról. Attól függ. Ha csak simán miniszoknyát hord és sminkeli magát, akkor semmi, még szimpi is. Annyi mindenki más elítéli őt, pont én nem fogom. De ha ezekkel egyetemben, vagy ezektől függetlenül sipítozik, nyavalyog, beképzelten viselkedik, akkor persze nekem is megvan róla a nem éppen pozitív véleményem. De a belsőjéről, nem a külsejéről. Ismered a könyves idézetet, nem? "Ne a borítója alpján ítéld meg a könyvet."

2015. júl. 2. 23:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Huh, jó hosszú lett. De már tényleg idegesít, hogy mindeki azt hiszi, ha valaki sminkel, póthaja van, jól öltözködik, akkor az rögötn plázacica, aki a belsővel nem is foglalkozik, és mindekit az ujja köré tud csavarni egy pillanat alatt. Jó lenne már végre, ha az emberek rájönnének, hogy igenis vannak kivételek. Akik kívülről így néznek ki, de belülről kedevsek, jófejek, kissé félénkek, sokaknak még nem volt barátjuk, és a lányos cuccok mellett néhány fiús dolog is érdekli őket. Ja, azt említettem már, hogy az egyik kedvenc hobbim az olvasás? ;)
2015. júl. 2. 23:38
 13/14 anonim válasza:

fúha tényleg hosszú lett! :D de értem mit mondasz. egyébként eddig én is eléggé forever alone vagyok, és valószínüleg az is leszek! xD be kell vallanom tényleg tök értelmesnek, és az általad leírtakból nem plázacicának tűnsz, és ez nagyon jó, és ez esetben tényleg nem rád vonatkozott amit írtam, csak tényleg a legtöbb emberben a miniszoknya-póthaj-smink hármas rossz képet festhet valakiről, mert ilyenkor általában nem éppen az elegáns változat jut az ember eszébe...

másrészt azért is van a plázacicákkal negatív véleményem, mert van néhány nem túl jó tapasztalatom velük ,az angol "bullying" szó szerintem sokat mond, és én nagyon könnyen párosítom ezt a kettőt, ezért nekem ha ilyennel találkozok rögtön bekapcsol a "védekezőm", vagy hogy mondjam. szóval nem árt elővigyázatosnak lenni velük, ezért is vagyok előítéletes, még ha nem is akarok.

2015. júl. 3. 01:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Bullying... igen, nekem is ismerős szó és szitu... Bár ők kívülről annyira nem voltak plázacicák, inkább belülről.
2015. júl. 3. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!