Mit gondolnátok egy ilyen lányról első ránézésre?
Figyelt kérdés
Rövid felzselézett haj,2 ajak piercingje van+1 szemöldök piercingje,20 mm-es fültágítói,barna szem,átlagos testalkat,174 cm magas! :) Első ránézésre milyennek gondolnátok? 16 évesen.2015. jún. 6. 19:10
11/15 anonim válasza:
A rövid felzselézett haj különleges, biztos jól áll. A piercinget nem szeretem, a legtöbb lány szebb nélküle sokkal :( ez igaz a fültágítóra is. Tehát passz, én nem gondolnék rólad semmi rosszat, talán azt, hogy fiúsabb vagy. lehet hogy még tetszenél is :)
12/15 anonim válasza:
- hogy biztos ilyen haveri körben forog, ahol ez a style jelenti az összetartozást
- ill hogy maj kinövi, mindenkinek vannak korszakai, a fültágítózást anyaként már lehet bánni fogja. láttam olyan anyukát akinek "hót" lyuk az arca(orr, szemöldök, "szépségpötty hely" a száj felett)és úgy öleli a babát(ugye a baba mindenbe belekap, nem tanácsos ezeket hordani)hát csodálatos..
- amúgy nem igen foglalkoztat más külseje, az a lényeg, hogy én hogy érzem magam a bőrömben, habár egy-egy srácon néha elgondolkozok, hogy ha levenné a sok maskarát magáról, talán még helyes is lenne, csak nehéz meglátni az igazi arcot a "műség" mögött
13/15 anonim válasza:
az jutott eszembe nekem is elsőre, hogy leszbikus (amivel amúgy nincs semmi baj), és az, hogy a szülei nem foglalkoznak vele, hogy ennyi piercinget megengednek neki. És azt, hogy biztosan családi/önértékelési gondjai vannak. De nem gondolnám beképzeltnek.
14/15 anonim válasza:
Nem gondolnék semmit. Ismerek ilyen lányt látásból mert kolitárs de max annyi h szép és kész.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!