Ballagási ajándékkal kapcsolatban ötletek?
Lehet, hogy korai a kérdés, de ötletet szeretnék ballagási ajándékkal kapcsolatban fiúnak. Mindenképpen valami maradandót szeretnék, lehet, hogy maradi vagyok, de idővel az emlékek és emlékezések nagyon fontosak, szerintem.
Köszi az ötleteket.
manapság mindenki a legegyszerübb módszert választja, ad egy valag pénzt az összes rokon a gyereknek aztán költse amire akarja. módosabbak adnak kocsit. vagy ami eszükbe jut. néha jó ha az ember valami maradandót akar adni, de ugyanakkor az is fontos hogy ne a szekrény mélyén végezze a dolog. szerintem az érdeklődési körében valami "cucc" is hasznos lehet akár. én pl örülnék egy jó koncertre való jegynek, esetleg valami kiegészitő cuccnak a basszgitáromhoz, de mondjuk ez utóbbit el lehet adni ha van jobb stb.... nehéz kérdés. kérdezd meg mit szeretne.
18f
Azért persze az sem mindegy,hogy általános iskolai ballagásról vagy középiskolai ballagásról beszélünk.
Tavaly ballagtunk nővéremmel.Ő gimiből és laptopot kapott,én általánosból és telefon+ezüst gyűrűt és láncot kaptam.Kaptunk mellé egy kis pénzt nyárra.
Én azt figyeltem meg,hogy középiskolai ballagás sokkal ünnepélyesebb,nagyobb dolog.Hiszen felnőtt lett a gyerek,leérettségizett.Ezért az ajándék értéke is nagyobb.
Íme pár ötlet:
-könyv,
-DVD,
-színházjegy,
-koncertjegy,
-mozijegy,
-telefon,
-laptop,
-karóra.
Ezenkívül ha középsuliból ballag a fiú és elmegy egyetemre és koleszos lesz akár az is jó ötlet lehet,ha csináltok egy fényképalbumot,amiben benne vannak a rokonok,család képei.Régebbiek és újak egyaránt.Persze ez akkor jó ajándék,ha a fiú értékeli az ilyeneket.Így a koliban a nehéz időkben is "vele lesztek".
15/L
Nagyon fontos hogy milyen beállítottságú a srác. Én pl egy elég jó féle számológépet kaptam, ami ugyan pár ezer ft, de a középiskolában azóta is nagy hasznát veszem, és "jó barát" lett. :) De kaptam egy jobb minőségű karórát is, illetve egy fehérarany láncot medállal, amit azóta se vettem le a nyakamból. Bátyám pl egy bőr pénztárcát kapott, amibe elférnek az iratok is, szerintem az is egy jó ötlet, és ez sem egy olcsó dolog, de még megfizethető. Szép díszcsomagolásban pláne.
Én mondjuk most középiskolából ballagok, és minden vágyam egy utazás. Teljesen mindegy hogy az tábor, vagy egy hosszú hétvége mondjuk Londonban... :) 18. szülinapomra is ezt kértem, és hihetetlenül nagy és felejthetetlen élmény maradt, semmi másra nem cserélném el!! Pár rokon már kérdezte mit szeretnék ballagásra, elmondtam nekik, hogy nagyon szeretnék kijutni Kóreába egy-két év múlva, úgyhogy arra gyűjtök (bár csak a repjegyet kell szerezni, szállásom lenne), így innentől kezdve már rájuk van bízva, hogy pénzt kapok, vagy összedugják a fejüket a családdal, és repjegyet vesznek, én mindkettőnek nagyon örülnék (bár nem várom el), de nem az ajándék a lényeg, hanem hogy sok sok év után végre megint együtt a család! :)
Én az öcsémnek lövettem egy fülbevalót. Ez volt a vágya, csak anyuék nem engedték...ja és én vittem el a balhét.
Szerintem biztosan örülne egy fényképező gépnek, karórának, egy márkás övtáskának. Jó ötlet még az utazás is, nem kell feltétlen külföldre, Magyarországon is vannak gyönyörű tájak (Bükk, Mátra, Balaton).Csak ha az utazás mellett döntesz, arra ügyelj, hogy legalább 2 személyes legyen, és ne legyen kikötés, hogy szülőt kell magával vinnie, mert az úgy már az igazi - tapasztalat - egy kamasznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!