15 éves fiamnak mennyi lenne a heti zsebpénzre reálisnak mondható?
Én heti 500-at kapok, és meg vagyok vele elégedve. Tanulja meg beosztani a pénzét! Ha majd ő keresi meg, nem fog elkölteni napi 6-700 forintot a büfében.
16/F
Én 16/L vagyok és 15ezret kapok havonta, amiből kell bkv bérletet vennem (eddig 3500 Ft volt). Reggelit anyukám szokott csomagolni nekem, de ebédet magamnak kell vennem, mert ő csak estére tud főzni. Általában nem marad pénzem hó végére, vagy ritkán 1-2 ezer. Ruhákat kapom, ha vmi extra nem tervezett kiadásom van akkor abba besegítenek a szüleim.
Sztem is heti 1500-2000 Ft lenne optimális, ha van barátnője akkor picit több.
Dejó nektek isteneem...
én 900-at kapok hetente (mindig annyit ahanyadikos vagyok:D), de van hogy valami olyat veszek ami nekik nem tetszik (például animés jelmezhez hozzávalókra, vagy figurára), akkor akár három hétig nem kapok..:(
Ja meg kajára havonta kb 3-4 ezret. (mindig annyit amennyi a csekken a bentevős osztálytársaknak:D), magyarul pontosan napi 230 Ft
De nekem ez kevésnek tűnik. Most is szeretnék menni koncertre 6200-ért de közben másik belépőre is gyűjtök, ami 3200Ft ^^'
Nagymamámtól néha kapok 2-5000-et, az ötösökért 500-at, de amikor nincs suli az sincs, meg hát nem megyek túl gyakran. Illetve keresztszüleim amikor hazautznak,hoznak kb 20-30 ezret. (most ezt telefonra gyűjtöm össze...)
hát de jó nektek!!!! :O
én 1000 forintot kapok havonta:S most leszek 9edikes(lány) és ez szerintem baromi kevés... főleg hogy csak iskolaidőbe kapok, szóval nyáron nem. vagyis egy évben 10000 forintot kapok:S más havonta kap ennyit. ráadásul nem vagyunk szegények. csak a szüleim nagyon fukarok...:( és persze semmit nem vesznek meg nekem ,még mobilom sincs:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!